fbpx

Absolution

Absolution er et fransk makeup- og hudplejefirma der blev skabt i 2009 af Isabella Carron. Isabella brugte sin lidenskab for botanik til at skabe skønhedsprodukter, som ikke kun er effektive, men som også er gode for huden.
Absolutions produkter er skabt af organiske ingredienser, planteekstrakter, mineraler og vitaminer, og de er skabt til at vedligeholde og beskytte hudens naturlige økosystem. Desuden hjælper produkterne fra Absolution med at rebalancere stresset hud, samt give næringsstoffer der bremser aldring af huden.
Alle deres produkter, som for eksempel denne eyeliner, er produceret i Frankrig, og deres indpakning er lavet af genanvendt papir, og teksten på indpakningen er blæk lavet af grønsager.

Absolution X Little Purple Box

Absolution X Little Purple Box

SWEET & SAFE LE LINER

Cruelty free makeup, 68% organisk, fri for parabener, ftalater, mineral olie, syntetisk parfume, hormonforstyrrende stoffer og genetisk ændrede ingredienser.

Absolutions flydende eyeliner giver mulighed for hurtig og nem påføring med dens ultrafine spids, der glider over øjenlåget uden at trække. Den giver dig mulighed for at tegne en glat, jævn linje, den tørrer hurtigt og så holder den hele dagen. Formlen indeholder ingen stoffer, der er skadelige for den følsomme hud ved øjnene. Den indeholder blandt andet ekstrakt fra kornblomster, som hjælper med at berolige trætte, irriterede øjne. Eyelineren indeholder også ekstrakt fra brændenælder, som hjælper med at berolige huden og hjælper med at styrke vipperne.

Eyelineren lægges helt tæt til vippekanten, så der ikke er synlig hud mellem eyeliner og vipper.