fbpx

Afterspa

Afterspa har speialiseret sig i at lave badetilbehør i spakvalitet til hjemmet. Afterspa er et amarikansk brand og deres produkter er inspireret af naturen, og de anvender naturlige ingredienser fra bæredygtige kilder og leverandører for at lave de bedste produkter til dig. Deres produkter er skabt til at fjerne stress og spændinger i kroppen efter en lang dag, og med deres produkter er du altid garanteret en unik badeoplevelse.

AFTERSPA X LITTLE PURPLE BOX

AFTERSPA X LITTLE PURPLE BOX

AMAZING MAKE UP REMOVER

Cruelty free, 100% polyester.

Den smarte klud fra AfterSpa er det perfekte badetilbehør, der nemt fjerner makeup helt uden brug af renseprodukter og den kan anvendes op til 1000 gange! Tilføj blot varmt vand og fjern selv vandfast makeup hurtigt og effektivt. Det er en rigtig god måde at skåne miljøet på, da brugen af vatrondeller og renseprodukter vil blive betydelig mindre.

Kluden skal vaskes på max. 40 grader inden brug. Når kluden skal benyttes, så start med at gøre den våd med varmt vand. Brug derefter kluden til at vaske makeuppen af med i cirkulære bevægelser. Den kan bruges både med og uden makeupfjerner. Efter brug skylles kluden og kan vaskes i vaskemaskinen efter behov.