fbpx

Argentum

ARgENTUM er et britisk luksus hudpleje brand, og deres produkter er verdensberømte for deres fantastiske kvalitet og synlige effekt på huden. Selve navnet Argentum er latinsk for sølv, og firmaet har efter mange års research formået at bruge egenskaber fra sølv i deres hudpleje, som indeholder to aktive ingredienser – sølvhydrosol og DNA HP.
Produkterne indeholder 99,5% naturlige ingredienser, og de er cruelty free, fri for parabener, mikroplastik og PVC. Deres produkter er ren luksus til huden, og er en serie af naturlig, super fugtgivende og styrkende produkter.

ARgENTUM X Little Purple Box

ARGEntum X Little Purple Box

Nourishing Oil Milk Cleanser

Cruelty free, fri for parabener, mikroplastik og PVC. Unisex.

ARgENTUMS cleanser fjerner effektivt makeup, samtidig med at den fugter huden. Den indeholder naturlige og organiske olier som sød mandelolie der er rig på E-vitamin og som har nærende og blødgørende egenskaber, samt arganolie der er rig på antioxidanter. Den indeholder også E- og F-vitamin samt essentielle fedtsyrer som omega 3, 6 og 9. Cleanseren kommer med en svamp, som stammer fra Middelhavet, hvor svampen er håndplukket og rødderne efterlades intakt, så svampen kan vokse ud igen. Svampen er allergivenlig og er velegnet til selv den mest følsomme hud.

Anvendes to gange dagligt. Påføres på tør ud. Massér cleanseren ind i huden med cirkulære bevægelser. Væd den medfølgende svamp med lunkent vand og forsæt med at massere i cirkulære bevægelser. Cleanseren vil omdannes til en mælkeagtig tekstur ved kontakt med vand. Gentag flere gange med svampen til cleanseren er skyllet væk.

LE SAVON LUNE FACIAL CLEANSER

Cruelty free, fri for parabener, sulfater, silikone, phthalater, mineral olie, konserveringsmidlet MI, samt genmodificerede ingredienser.

Le savon lune Facial Cleanser er en fugtgivende ansigtsrens, som hjælper med at genskabe hudens naturlige balance. Cleanseren hjælper med at rense huden og fjerner makeup samtidig med at den opstrammer porer og giver optimal beskyttelse af huden. Din hud bliver grundigt renset uden at huden mister fugt og uden at skabe irritation, samtidig har den antibakteriel og antiinflammatoriske egenskaber. Le Savon Lune er lavet af 99,5% naturlige ingredienser og er produceret i Lunéville i Frankrig.

Sæben aktiveres ved at holde den under rindende vand, og derefter bruge hænderne til at skabe et blidt skum. Skummet påføres i cirkulære bevægelser i ansigtet og på halsen. Skylles derefter af med varmt vand og ansigt og hals duppes tør. Derefter påføres eventuelt serum og ansigtscreme. Bruges to gange om dagen.   

LA POTION INFINIE RESTORATIVE DAY AND NIGHT CREAM

Cruelty free, fri for parabener, mikroplastik og PVC. Unisex.
Velegnet til alle hudtyper.

ARgENTUMs La Potion Infinie Day and Night Cream er en genoprettende anti-aging crème, der reducerer forekomsten af rynker, pigmentpletter og oxidativt stress på huden. Cremen er lavet af 99,5 naturlige ingredienser, og den vil øjeblikkeligt fugte og stramme huden op, mens den stimulerer blodcirkulationen for en opfrisket og strålende hud.

Anvendes 1-2 gange om dagen i ansigtet, på halsen og rundt om øjnene. Man får med det samme følelsen af, at huden bliver strammet op. Rens ansigtet før brug, og anvend gerne serum inden.