fbpx

Aurelia

Aurelia er et engelsk hudplejebrand med fokus på bæredygtighed og bio-organiske ingredienser. Deres produkter bliver produceret i England, og er skabt af dermatologen Claire Vero. Deres produkter, som denne Miracle Balm, er ekstremt effektive, og de anvender de reneste botaniske ingredienser fra hele verden til at skabe deres multi-awardvindende hudpleje.
Deres produkter er alle cruelty free, fri for parabener, sulfater, silikone, phthalater, mineral olie, konserveringsmidlet MI samt genmodificerede ingredienser.

Aurelia X Little Purple Box

Aurelia X little purple box

REFINE & POLISH MIRACLE BALM

Cruelty free, fri for parabener, sulfater, silikone, phthalater, mineral olie, konserveringsmidlet MI, samt genmodificerede ingredienser.

Miracle Balmen fra det engelske hudplejebrand Aurelia er en dobbeltvirkende enzymk-polish der virker ved at transformere og lysne kedelig, ru, tilstoppet og energiforladt hud. Den består af probiotika og peptidekompleks, som balancerer og beskytter huden, samt 100% ren bioorganisk olie, der emulgerer ved kontakt med vand. Naturlige, forfinede risklids-korn fjerner blidt tørre hudceller, booster blodcirkulationen og giver en strålende, klar og smuk hud.

Påføres på ren og tør hud. Massér i cirkulære bevægelser og vask af. Denne balm emulgere ved kontakt med vand. Anvendes 2-3 gange om ugen. Den kan også anvendes som en ensymmaske, hvor der påføres et jævnt lag i ansigtet og skal sidde i 5 minutter inden den vaskes af.