fbpx

Balance Me

Balance Me er et britisk hudplejefirma, som blev skabt i 2005 af de to engelske søstre Rebecca og Clare Hopkins. De laver hudpleje (f.eks. øjencreme, håndcreme og bodyloation) med naturlige ingredienser, der har terapeutiske egenskaber samtidig med, at de beskytter huden mod belastningerne i hverdagen.
Produkterne er fulde af rene, naturlige aktive stoffer og ekstrakter samt styrkende æteriske olier, som fremmer hudens velvære og naturlige skønhed.
Balance Me laver kun hudpleje der er cruelty free og er fri for kemikalier som f.eks. parabener, sulfatstoffer og mineralolie.

Balance Me X Little Purple Box

Balance Me X Little Purple Box

VITAMIN C REPAIR SERUM

Cruelty free, 98% naturlige ingredienser, fri for parabener, sulfater, silikone, konserveringsmidler og mineral olie.

Vitamin C Repair Serum fra Balance Me er et lysnende serum, der giver glødende og strålende hud. Serummet er lavet af 98% naturlige ingredienser, der fungerer som en naturlig hjælp til hudens elasticitet, pigmentering og udstråling. Serummet indeholder C-vitamin, der styrker hudens naturlige forsvar, mindsker hyperpigmentering og giver liv til huden. Derudover indeholder serummet en kalibreret kombination af botanisk aktive ingredienser, der har en beroligende og anti-inflammatorisk virkning, og som efterlader huden med en ensartet hudtone uden pigmentfejl. Hydrolyseret hyaluronsyre, der er mere effektivt end almindelig tilgængeligt hyaluronsyre, hjælper huden med at tilføre fugt og udglatte huden indefra, og zinc’cite ekstrakt beskytter huden mod solens UVB-stråler og modvirker tab af elasticitet og fasthed.

WONDER EYE CREAM

Cruelty free, fri for parabener, sulfater, silikone, konserveringsmidler og mineral olie.

Øjencremen hjælper med at opfriske trætte øjne, fjerne mørke skygger og reducere fine rynker. Den lækre øjencreme indeholder blandt andet romansk kamille, citron, agurkeolie, troldhassel, hyaluronsyre, hybenrose og gulerod olie, som alt sammen bidrager til at gøre den sarte hud omkring øjnene mere klar, fast og glat.

Balance Me’s øjencreme anvendes på renset hud. Duppes på huden over og under øjnene morgen og aften.

OBS: Alle Balance Me’s produkter fik et helt ny design i november 2019. Denne øjencreme, Wonder Eye Cream, er med deres forrige design.