fbpx

Balance Me

Balance Me er et britisk hudplejefirma, som blev skabt i 2005 af de to engelske søstre Rebecca og Clare Hopkins. De laver hudpleje (f.eks. øjencreme, håndcreme og bodyloation) med naturlige ingredienser, der har terapeutiske egenskaber samtidig med, at de beskytter huden mod belastningerne i hverdagen.
Produkterne er fulde af rene, naturlige aktive stoffer og ekstrakter samt styrkende æteriske olier, som fremmer hudens velvære og naturlige skønhed.
Balance Me laver kun hudpleje der er cruelty free og er fri for kemikalier som f.eks. parabener, sulfatstoffer og mineralolie.

Balance Me X Little Purple Box

Balance Me X Little Purple Box

WONDER EYE CREAM

Cruelty free, fri for parabener, sulfater, silikone, konserveringsmidler og mineral olie.

Øjencremen hjælper med at opfriske trætte øjne, fjerne mørke skygger og reducere fine rynker. Den lækre øjencreme indeholder blandt andet romansk kamille, citron, agurkeolie, troldhassel, hyaluronsyre, hybenrose og gulerod olie, som alt sammen bidrager til at gøre den sarte hud omkring øjnene mere klar, fast og glat.

Balance Me’s øjencreme anvendes på renset hud. Duppes på huden over og under øjnene morgen og aften.

OBS: Alle Balance Me’s produkter fik et helt ny design i november 2019. Denne øjencreme, Wonder Eye Cream, er med deres forrige design.