fbpx

BBB London

BBB London er et britisk makeupbrand som blev lanceret i 2004 af Vanita Patri. Brandet har specialiseret sig i brynprodukter, som er udviklet ud fra deres kunders behov og efterspørgsler. De har også hentet inspiration fra ”threading”, som er en gammel indisk teknik, hvor en tråd af 100% bomuld føres over huden, hvilket får alle hår og dun til at fnulre af.
Deres produkter kan i dag købes verden over, og har vundet utallige priser.

BBB London X Little Purple Box

BBB London X Little Purple Box

DREAM BROWS PALETTE

Cruelty free.

Paletten indeholder to matte farver samt en highlighter, og er et must-have til definering og udfyldning af dine øjenbryn. Du kan evt. mixe de to farver, så du får den nøjagtige nuance som passer til dig. Den lyse highlighter bruger du under brynet, for et øjeblikkeligt løft af brynet.

Paletten fra det britiske makeupbrand BBB London, som er specialister i brynprodukter, kom i to farver – enten Light/Medium eller Medium/Dark.

Metode 1: Den skrå pensel bruges til at tegne formen på brynene op, herefter fyldes brynet ud med samme farve. Lav altid brynene lidt lysere nærmest næsen og afslut med at påføre highlighter under øjenbrynet.

Metode 2: Den lysere nuance påføres på hele øjenbrynet for at give fylde. Derefter børstes den mørkere nuance langs med de ydre kanter, for at opnå en mere præcis markering.