fbpx

Beauty Made Easy

Beauty Made Easy – Le Papier er et dansk beauty brand, som blev startet af Terje Munck og hendes teenagedatter i 2014. De har besluttet at være et 100% plastfrit kosmetikfirma inden 2023, og de anvender kun bionedbrydelige råvarer og genanvendelige materialer og arbejder målrettet efter nul affald. Deres miljøvenlige læbebalsam og læbestifter er fremstillet med vegetabilske ingredienser, som er både nærende og fugtgivende. Le Papier emballagen er designet således, at når du har brugt hele din læbestift, har du også opbrugt emballagen. Det resterende lille overskud er bionedbrydeligt og kan kasseres til almindeligt affald. Papiret som de anvender til emballagen, kommer fra skandinaviske skove, som forvaltes på en bæredygtig måde.

BEAUTY MADE EASY x LITTLE PURPLE BOX

BEAUTY MADE EASY x LITTLE PURPLE BOX

LE PAPIER LIP BALM PURE

Cruelty free, vegansk, bionedbrydelig, fri for plastik og syntetisk parfume.

Den miljøvenlige læbebalsam fra det danske kosmetikfirma Beauty Made Easy – Le Papier indeholder fugtgivende og plejende ingredienser som jojobaolie, kokosnøddeolie, mandelolie, sheasmør og vitamin-E som holder dine læber bløde og velplejede. Emballagen er designet således, at når du har brugt hele din læbestift, har du også opbrugt emballagen. Det resterende lille overskud er bionedbrydeligt og kan kasseres til almindeligt affald. Papiret som de anvender til emballagen, kommer fra skandinaviske skove, som forvaltes på en bæredygtig måde.

Emballagen består af papir, så når den trænger til at blive “spidset”, så skal du blot trække papiret ned i en spiral, så er den igen klar til brug.

Du kan eventuelt anvende en lipscrub inden balmen påføres direkte på læberne.