fbpx

Cossy

Cossy er et dansk/tysk hudplejefirma, som laver produkter baseret på naturens egne råvarer, og deres produkter kaldes ”Pure Nature Gold”. Deres produkter er cruelty free, veganske og de er ikke tilsat parfume, konserveringsmidler eller anden kemi. I de produkter som har en duft, er der alene anvendt 100% rene essentielle olier af højeste kvalitet. De fleste af ingredienserne stammer fra Marokko og Nordafrika, hvor mange af ingredienserne har været benyttet i århundreder.

Cossy I Little Purple Box

Cossy i Little Purple Box

Face Wash

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, farvestoffer og parfume. Unisex.

Face Washen fra Cossy er en naturlig mild og skånsom ansigtsrens til brug morgen og aften. Den fjerner effektivt urenheder i porerne samt andet skidt og snavs, der ophober sig i huden i løbet af dagen. Gelen har en neutral duft og er egnet til alle hudtyper. Den indeholder blandt andet Aloe Vera som har fugtgivende og anti-inflammatoriske egenskaber, samt B5 vitamin som både virker helende og fugtgivende på huden.

A-Vitamin Night Face Mask

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, farvestoffer og parfume.

Den lækre Face Mask er rig på A-vitamin, der er kendt for at forbedre hudens struktur, afhjælpe uren hud, samt rynker og solskader i form af for eksempel pigmentpletter. Cremen indeholder også en masse nærende olier som arganolie og jojoba olie, der indeholder antioxidanter og E-vitamin, og som er plejende og blødgørende til huden. Den indeholder også hyaluronsyre, der binder sig til vand i huden og dermed fylder rynkerne ud og opstrammer huden. Da A-vitamin nedbrydes, når det kommer i kontakt med solen, er det bedst at anvende masken om aftenen/natten.