fbpx

Cossy

Cossy er et dansk/tysk hudplejefirma, som laver produkter baseret på naturens egne råvarer, og deres produkter kaldes ”Pure Nature Gold” (de laver f.eks. håndcreme, ansigtsmaske og face wash). Deres produkter er cruelty free, veganske og de er ikke tilsat parfume, konserveringsmidler eller anden kemi. I de produkter som har en duft, er der alene anvendt 100% rene essentielle olier af højeste kvalitet. De fleste af ingredienserne stammer fra Marokko og Nordafrika, hvor mange af ingredienserne har været benyttet i århundreder.

Cossy x Little Purple Box

Cossy x Little Purple Box

EYE- & MAKEUP REMOVER

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, farvestoffer og parfume.
Unisex.

Cossys makeupfjerner er en special udviklet creme, som skal smøres direkte på huden, hvorefter den opløser alle typer af makeup. Det er en meget mild creme, som ikke svier, hvis du skulle være uheldig at få noget i øjet. Cremen indeholder også fugtgivende ingredienser som glycerin og sheasmør, så den både plejer og tilføjer huden fugt samtidig med at den fjerner din makeup.

Kan anvendes dagligt. Massér produktet ind i området omkring øjnene og i resten af ansigtet. Lad den sidde i 30-60 sekunder, så den opløser makeuppen. Fjern derefter med en vatrondel. Skyl evt. efter med vand.

HAND CREAM

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, farvestoffer og parfume.
Unisex.

Cossys håndcreme indeholder blandt andet E-vitamin, som beskytter huden mod frie radikaler i luften, samt sheasmør som har en fugtgivende, plejende og blødgørende effekt på huden. Cremen trænger hurtigt ind i huden og så er den lige til at have med i håndtasken på farten.

Fordel cremen i en passende mængde på hænderne, massér ind i hud og neglebånd, og lad den trænge ind. Den er velegnet til håndtasken for jævnlig brug. Anvendes til skånsom pleje af hænder og neglebånd og gerne dagligt efter hver håndvask.

A-VITAMIN NIGHT FACE MASK

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, farvestoffer og parfume.
Unisex. Velegnet til alle hudtyper.

Den lækre ansigtsmaske fra Cossy er rig på A-vitamin, der forbedrer hudens struktur, afhjælper uren hud, rynker og solskader i form af for eksempel pigmentpletter. Cremen indeholder også en masse nærende og plejende vegetabilske olier. Da A-vitamin nedbrydes, når det kommer i kontakt med solen, er det bedst at anvende masken om aftenen/natten. Da cremen er rig på olier er den fed og plejende, og den skal have 5-15 minutter til at trænge ind i huden, før du begynder at påføre andre produkter.

Ansigtsmasken anvendes på renset hud. Der kan eventuelt påføres serum inden. Et tynd lag af cremen påføres i ansigtet og på halsen.

FACE WASH

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, farvestoffer og parfume.
Unisex.

Denne lækre Cossy Face Wash er en naturlig mild og skånsom ansigtsrens til brug morgen og aften. Den fjerner effektivt urenheder i porerne samt andet skidt og snavs, der ophober sig i huden i løbet af dagen. Gelen har en neutral duft og er egnet til alle hudtyper. Den indeholder blandt andet Aloe Vera som har fugtgivende og anti-inflammatoriske egenskaber, samt B5 vitamin som både virker helende og fugtgivende på huden.

Huden fugtes med koldt eller lunkent vand. Massér forsigtigt produktet i ansigtet og på halsen. Herefter skylles af med koldt eller lunkent vand. Undgå øjenområder.