fbpx

Daily Concepts

Daily Concepts er et amerikansk brand der startede i 2012. De har fokus på at lave miljøvenligt og innovativt badetilbehør, som blandt andet omfatter en øjenmaske og et håndklæde til håret, som vil give dig en følelse af wellness i hjemmet. Og i en hektisk dagligdag, er deres produkter perfekte til at bringe lidt luksus ind i hverdagen, og gøre din badeoplevelse helt speciel.

DAILY CONCEPTS x LITTLE PURPLE BOX

DAILY CONCEPTS x LITTLE PURPLE BOX

FACIAL DRY BRUSH

Cruelty free og vegansk.

Børsten fjerner døde hudceller og urenheder, samtidig med at den stimulerer blodgennemstrømningen og fremmer lymfedrænage. Hvis du bruger børsten regelmæssigt vil den hjælp med at forbedre hudens fasthed og reducere fine linjer og rynker samt hævelser og mørke rander, så huden fremstår mere glat og ensartet.

Anvendes på tør hud 2-3 gange om ugen.

EYE GEL MASK

Cruelty free og vegansk.

Daily Concepts har lavet en ny øjenmaske som kan opkvikke trætte øjne, modvirke hævelser og afhjælpe hovedpine. Lad den evt. ligge fast i køleskabet, så du hver morgen hurtigt kan tage masken på inden hudplejerutinen. Så kan du få friske øjne lige fra morgenstunden. Masken kan også anvenes varm for at hjælpe trætte og tørre øjne.

Kold: Anbringes i køleskabet eller fryseren to timer før brug.
Varm: Læg den i en skål med varmt vand i 10 minutter inden brug eller giv den 20 sekunder i mikrobølgeovnen.
Masken bruges i mindst 20 minutter om dagen for det bedste resultat.

HAIR TOWEL

Cruelty free.

Daily Concepts Hair Towel tørrer håret uden at du skal gnubbe det, hvilket minimerer krus og knæk – og så er den langt mere praktisk at bruge end et håndklæde. Den reducerer også tørretiden, og efter brug er dit hår klar til styling. Du skal bare svøbe håndklædet omkring dit hår og bukke det ind, så håret kan tørre, imens du har hænderne fri til at lave hudplejerutinen.

Vask ved maks. 40 grader med ensartede farver. Må ikke tørretumbles. Undgå brug af blege- og skyllemidler.

Håndklædet svøbes om håret, sno den rundt og fastgøre den med knappen i nakken. Man kan også sove med den, hvis du bruger en hårkur natten over.