fbpx

Dermaxir

Dermaxir er et dansk hudplejebrand, der laver produkter som er produceret med omtanke, er allergivenlige og ikke skader miljøet. Derfor er alle deres produkter bl.a. fri for parfume, parabener og farvestoffer, og 25% af deres emballage er lavet af genanvendt plastik, der bliver samlet op fra havet. Deres produkter, som f.eks. serum, ansigtsrens og ansigtsmaske, er milde men effektive mod uren hud, og er anbefalet af hudlæger landet over. De bruger kun de bedste og mest effektive ingredienser, der hver især er udvalgt på baggrund af deres effektive virkning.

Dermaxir x Little Purple Box

DERMAXIR x Little purple box

N5 SPOT TREATMENT

Cruelty free, fri for parabener, parfume og farvestoffer.

Dermaxir n5 Spot Treatment behandler den enkelte bums natten over. Produktet virker både bakteriehæmmende, desinficerende og forhindrer bumsen i at udvikle sig. Den er rigtig nem at anvende, da tuben har en applikator, hvilket gør det nemmere at påføre produktet på bumsen uden at bruge fingrene. Du påfører bare produktet på urenheden inden sengetid og lad det sidde natten over.

Påføres direkte på urenheden. Lad produktet sidde natten over og skyl produktet af med lunkent vand næste morgen.

N7 SMOOTHENING SERUM

Cruelty free, fri for parfume, parabener og farvestoffer.

Dermaxirs nye fugtgivende og genopbyggende n7 Smoothening Serum er helt uundværlig i din daglige hudpleje. Serummet består af små molekyler, så de effektive ingredienser let kan trænge ind i hudens dybere lag og tilfører intens og langvarig fugt. n7 Smoothening Serum fugter huden i dybden, genopbygger skadet og tør hud, beskytter mod frie radikaler samt virker lindrende på irriteret hud.

Anvendes morgen og aften inden brug af dag- eller natcreme. Påføres med fingerspidserne i hele ansigtet eller på steder, hvor der er ekstra behov for fugt. 

FACE WASH

Cruelty free, fri for parabener, parfume og kunstige farvestoffer.

Dermaxir n1 Daily Face Wash er en effektiv ansigtsrens, der åbner hudens porer og renser i dybden. Den har et højt indhold af salicylsyre (2 %), der koncentreret arbejder med hudens udsatte områder, og fjerner effektivt urenheder i porerne og området omkring talgkirtlerne. Eftersom den har desinficerende egenskaber og kan forebygge bakterievækst, er den særligt velegnet til akne og uren hud. Den kan også bruges som makeupfjerner. 

Huden fugtes med lunkent vand. Produktet påføres med cirkulære bevægelser, så produktet kommer godt ind i huden. Skylles derefter af med lunkent vand.

PEEL-OFF FACE MASK

Cruelty free, fri for parabener, parfume og kunstige farvestoffer.

Den dybderensende n9 Peel-Off Face Mask fjerner hudorme, bakterier, døde hudceller samt overskydende olier og fedt. Det høje indhold af salicylsyre virker både bakteriehæmmende, desinficerende og forebygger nye urenheder. Derudover indeholder den fugtgivende og blødgørende ingredienser, så masken samtidig gør din hud blød og lækker.

Anvendes 1-2 gange i ugen. Masken påføres i et jævnt lag i T-zonen, samt på særligt udsatte steder.
Lad masken virke i ca. 15 minutter, eller til den er helt tør.
Derefter trækkes masken forsigtigt af og der skylles efter med lunkent vand.