fbpx

Ecooking

Ecooking er en økologisk og naturlig hudplejeserie som er udviklet og produceret i Danmark. Der anvendes kun de bedste råvarer for at sikre skønhed og sikkerhed for både dig og miljøet. Alle produkter er cruelty free, veganske og økologiske.
Filosofien bag produkterne er at hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig. At du kan få sund og smuk hud ved at bruge 1 minut om morgenen og 1 minut om aftenen på rens og fugt, og 10 minutter i løbet af ugen på peeling og masker. Og at det er den daglige, overskuelige rutine, der gør, at din hud er sund og smuk, når du runder de 50 år. Produkterne er lavet med omtanke for miljøet, og du kan genbruge emballagen.

ECOOKING I LITTLE PURPLE BOX

Ecooking i Little Purple Box

Natcreme

Cruelty free, vegansk og økologisk.

Ecookings Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud samtidig med, at den udglatter og reducerer fine linjer. Når du bruger den hver aften, vil den synligt reducere dybden af rynker i huden. Ecooking Natcreme indeholder ingrediensen Argireline, en Hexapeptide, der reducerer rynkedybden. Argireline virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. En anden af de aktive ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer, at din hud bevarer sit friske udseende. Natcremen er nem at smøre på og trænger hurtigt ind i din hud, som med det samme føles gennemfugtet.

Peel Mask

Cruelty free, vegansk, økologisk, håndlavet og naturlig.

Ecookings Peel Maske er en effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Masken retter op på linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk. Den er super effektiv og indeholder mange aktive ingredienser, som bl.a. mælkesyre og AHA-syre, og så har den en PH-værdi på 3,5.

Fugtmaske

Cruelty free, vegansk, økologisk, håndlavet, naturlig.

Ecookings fugtmaske indeholder blandt andet hyaluronsyre, agurkevand, Aloe Vera, samt sesam-, mandarin- og mandel olie, som efterlader huden sund og silkeblød. Fugtmasken gør at huden bevarer sin fugtbalance samtidig med, at den har en beskyttende og genopbyggende anti-aging effekt, og så giver den huden en flot glød.