fbpx

Ecooking

Ecooking er en økologisk og naturlig hudplejeserie som er udviklet og produceret i Danmark. Der anvendes kun de bedste råvarer for at sikre skønhed og sikkerhed for både dig og miljøet. Alle produkter, inklusiv deres natcreme, fugtmaske og peel maske, er cruelty free, vegansk og økologisk.
Filosofien bag produkterne er at hudpleje skal være nem, effektiv og hurtig. At du kan få sund og smuk hud ved at bruge 1 minut om morgenen og 1 minut om aftenen på rens og fugt, og 10 minutter i løbet af ugen på peeling og masker. Og at det er den daglige, overskuelige rutine, der gør, at din hud er sund og smuk, når du runder de 50 år. Produkterne er lavet med omtanke for miljøet, og du kan genbruge emballagen.

ECOOKING x LITTLE PURPLE BOX

Ecooking x Little Purple Box

NATCREME

Cruelty free, vegansk og økologisk.

Ecookings Natcreme er en ansigtscreme, der sikrer en langvarig fugtbalance i din hud samtidig med, at den udglatter og reducerer fine linjer. Når du bruger den hver aften, vil den synligt reducere dybden af rynker i huden. Ecooking Natcreme indeholder ingrediensen Argireline, en Hexapeptide, dvs. 6 naturlige aminosyrer, der reducerer rynkedybden. Argireline virker ligesom botox på den måde, at den får musklerne til at slappe af. En anden af de aktive ingredienser er Trylagen, som booster kollagenen i huden og sikrer, at din hud bevarer sit friske udseende. Natcremen er nem at smøre på og trænger hurtigt ind i din hud, som med det samme føles gennemfugtet.

Anvendes hver aften. Efter den sædvanlige renserutine bruges cremen i ansigtet og på halsen.

Fugtmaske

Cruelty free, vegansk, økologisk, håndlavet og naturlig.
Velegnet til alle hudtyper.

Ecookings fugtmaske indeholder blandt andet hyaluronsyre, agurkevand, Aloe Vera, samt sesam-, mandarin- og mandel olie, som efterlader huden sund og silkeblød. Fugtmasken gør at huden bevarer sin fugtbalance samtidig med, at den har en beskyttende og genopbyggende anti-aging effekt, og så giver den huden en flot glød.

Huden renses som den plejer, og fugtmasken påføres i et tyndt lag i ansigtet og på halsen. Lad masken virke i 10 minutter eller natten over. Derefter skylles masken af med rindende vand. Slut af med at smøre ansigt og hals ind i din ynglinsserum og derefter dag- eller natcreme.

PEEL MASKE

Cruelty free, vegansk, økologisk, håndlavet og naturlig.
Velegnet til alle hudtyper, dog skal man være forsigtig ved en sensitiv hud.

Ecookings Peel Maske er en effektiv maske med peelende effekt, som opstrammer og udglatter din hud. Masken indeholder aktive ingredienser, der eksfolierer døde hudceller væk og sætter gang i celleproduktionen. Masken retter op på linjer og rynker, mens den samtidig giver din hud et mere ensartet og friskere udtryk. Den er super effektiv og indeholder mange aktive ingredienser, som bl.a. mælkesyre og AHA-syre, og så har den en PH-værdi på 3,5.

OBS: Masken må ikke bruges inden man går ud i solen, og du skal altid rense masken af med lunkent vand og dit favorit-renseprodukt. Og endelig er det vigtigt at vide, at masken får det til at prikke og stikke i huden, men det er helt normalt og meningen.

Masken kan bruges én gang om ugen. Start med at lade masken sidde 4-6 minutter alt efter, hvilken hudtype du har. Trap derefter langsomt op, før du lader den sidde 10-12 minutter – og ikke længere end det.