fbpx

Emma Hardie

Emma Hardie startede i 1996 sit eget hudplejefirma, der i dag er anerkendt verden over grundet produkternes hudforyngende egenskaber. Alle produkterne, herunder deres Facial Mist og Revitalising Cream, produceres i England, og de har siden start udviklet effektive og naturlige produkter, der arbejder med hudens naturlige funktioner til at reparere, gendanne og forynge huden. Produkterne indeholder botaniske ekstrakter og er fri for hudirriterende stoffer.

EMMA HARDIE x LITTLE PURPLE BOX

EMMA HARDIE x LITTLE PURPLE BOX

PLUMP & GLOW HYDRATING FACIAL MIST

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, silikone, sulfater, mineral olie og kunstige farvestoffer.

Emma Hardies Plump & Glow Hydrating Mist er en forfriskende ansigtsmist, der hurtigt tilfører fugt samtidig med at den beskytter mod skadelige miljøpåvirkninger. Den indeholder beroligende aloe vera og fløjlsblomster, der har anti-inflammatoriske egenskaber og beskytter mod dehydrering af huden. Vild vandmynte opstrammer huden og tilføjer fugt, mens hyaluronsyre udglatter fine linjer. Den indeholder også guldpigment for at give huden glød. 

Anvendes på renset hud inden påføring af serum, ansigtsolie og creme. Hold sprayen cirka 30 cm. fra ansigtet. luk øjnene og spray over huden efter behov. Kan også anvendes flere gange om dagen, når huden føles tør.

MIDAS TOUCH REVITALISING CREAM

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, silikone, sulfater, mineral olie og kunstige farvestoffer.

Emma Hardies Midas Touch Revitalising Cream er en intens fugtighedscreme med anti-aging egenskaber. Den indeholder blandt andet hyaluronsyre, der fastholder fugten i huden og udglatter fine linjer, natlys der giver fylde til moden og tør hud, hyben som øger hudens elasticitet og fasthed, moringa der beskytter mod forurening, samt E-vitamin der forebygger tidlig aldring af huden (hudforyngende) og er effektiv mod solskader. Den indeholder også et naturligt polymatrix-algeekstrakt og ekstrakt fra edelweiss, der opstrammer og løfter huden.

Anvendes på renset hud morgen og aften. Varm en lille smule creme mellem fingerspidserne, før det påføres på ansigt og hals. Undgå øjenområdet.