fbpx

Erayba

Erayba er et spansk firma der siden 1983 har udviklet high-end hårprodukter til professionelt brug, og deres produkter sælges i over 29 lande. Deres hårprodukter udvikles i samråd med førende frisører og stylister, samt med brugere verden over. Eraybas ultimative mål er at give dig de bedste hårprodukter der findes på markedet til den bedste mulige pris. Deres produkter er sammensat af de bedste ingredienser og vitaminer og indeholder ikke parabener, salte, sulfater og palmeolie. Deres produkter (shampoo, conditioner, masker og olier) kan ikke købes i danske supermarkeder, eller hos andre danske webshops der sælger hårprodukter, men kan kun købes hos udvalgte frisører og på www.eraybadanmark.dk. Dermed er du sikker på, at få netop den rådgivning du har brug for til dit hår.

Erayba x Little Purple Box

Erayba x Little Purple Box

ARGAN MYSTIC OIL

Cruelty free, fri for parabener, salte og sulfater. Allergivenlig parfume.

Eraybas hårolie er en skøn og plejende eliksir der indeholder argan- og naturlige olier. Den reparerer hårets fibre, spaltede spidser og efterlader håret fugtet, glat og skinnende. Den har en ikke-fedtende konsistens og gør håret nemt at style.

Kan anvendes i tørt eller håndklædetørt hår. Påfør en mængde på størrelse med en enkrone i håndfladen, og gnid olien ud mellem hænderne. Påfør derefter i hårets længder og ud mod spidserne. Olien skal ikke skylles ud.

Total Maske 10in1

Cruelty free, fri for parabener, salte og sulfater. Allergivenlig parfume.

Eraybas leave-in hårmaske beskytter dit hår, som en plejende ”hjelm” uden at fedte eller klistre. Den indeholder blandt andet Argan olie og keratin som blødgør håret, og den reparerer både tørt og skadet hår. Den har også en enestående glatte effekt og modvirker statisk elektricitet, samt er varmebeskyttende ved brug af hårtørrer og krøllejern og så gør den håret nemmere at style.

Masken sprayes i enten håndklædetørt eller helt tørt hår, og skal ikke skylles ud.

BIOME VEGANSK OG ORGANISK SHAMPOO

Cruelty free, vegansk, organisk, fri for parabener, sulfater og palmeolie.
Erayba laver hårprodukter der er velegnet til alle hårtyper.

Eraybas veganske og organiske shampoo er baseret på olie og korn fra b.la. kokus, macadamia, quinoa, moringa, aloe vera og karité shea. De mange organiske ingredienser giver masser af proteiner og antioxidanter der efterlader håret fugtigt, blødt og glansfuldt.

Kom mængden svarende til 1 pump i vådt hår. Den kan bruges dagligt, men det anbefales, at man maksimalt vasker håret hver anden dag, for at skåne hår, hovedbund og miljø.

BIOME VEGANSK OG ORGANISK CONDITIONER

Cruelty free, vegansk, organisk, fri for parabener, sulfater og palmeolie.
Erayba laver hårprodukter der er velegnet til alle hårtyper.

Eraybas veganske og organiske leave in conditioner, giver masser af fugt til tørt og ødelagt hår. Den er 100% vegansk og ingredienserne er baseret på olie og korn fra b.la. kokus, macadamia, quinoa, moringa, aloe vera og karité shea, og med UV-filter beskytter den håret mod solens skadelige stråler.

Fordel conditioneren i håndklædetørt hår. Red derefter håret igennem med en børste. Produktet skal ikke skylles ud.