fbpx

Figs & Rouge

Figs & Rouge er et UK vegansk og cruelty free brand, som er favoriseret af flere britiske berømtheder som Emma Watson og Lizzy Jagger. Figs & Rouge producerer effektive, dobbeltvirkende og løsningsorienterede produkter af højeste kvalitet, der både giver huden ny energi og en forbedret udstråling. Deres produkter er alle produceret i England og er beregnet til alle hudtyper.
Deres nylanceret Morning Revival Collection er den perfekte kollektion indenfor hudpleje og indeholder serum, primer, ansigtscreme, ansigtsolie, øjencreme og deres uimodståelige Glow Drops.

FIGS & ROUGE x LITTLE PURPLE BOX

Figs & rouge x little purple box

BLURRING PRIMER

Cruelty free og vegansk.

Figs & Rouges primer er den perfekte base til din makeup. Den matterende primer får din makeup til at holde længere, udjævner din hud og reducerer synlige porer og urenheder markant. Den indeholder blandt andet ekstrakt fra stokroserødder, som har en naturlig anti-inflammatorisk og antibakteriel virkning på huden. Der er også hyaluronsyre i primeren, som tilfører fugt til huden, samt multebær som er pakket med omega 3 og 6, essentielle fedtsyrer samt A-, C- og E-vitamin, hvilket hjælper med at styrke og beskytte huden samt modvirker aldring af huden.

HYDRA PORE HD + MATTE VEIL PRIMER

Cruelty free, vegansk.

Figs & Rouges primer er den perfekte base til din makeup. Den matterende primer får din makeup til at holde længere, udjævner din hud og reducerer synlige porer og urenheder markant. Resultatet er en fløjlsblød hud og primerens soft-focus effekt giver en smuk airbrushed finish.

PORE RENEWAL DETOX SERUM

Cruelty free, vegansk, fri for parabener.

Figs & Rouges Pore Renewal Detox Serum minimerer porerne og stimulerer hudens produktionen af kollagen. Den indeholder blandt andet salicylsyre, som har anti-inflammatoriske egenskaber, og som er effektiv mod uren hud, samt aloe vera som tilfører huden fugt og næring. Den indeholder også troldnød der fjerner overskydende olie fra porerne og trækker porerne sammen, så de syner mindre, og på sigt vil den naturlige ingrediens regulere hudens olieproduktion, så ansigtshuden bliver mindre fedtet.

WONDER LOVE ROSE GLOW HALO DEW DROPS

Cruelty free og vegansk.

Figs & Rouges Wonder Love Rose Glow Halo Dew Drops er en elixir der plejer huden samtidig med at den giver en naturlig glød og glans til huden. Den indeholder blandt andet rosakvarts, der giver en ungdommelig glød, hyaluronsyre der tilføjer fugt, vitamin A der udligner fine linjer og øger mængden af kollagen under huden, vitamin C der udligner pigmentpletter, samt vitamin E der forebygger tidlig aldring af huden.

HYDRA-PRIME LIGHT REFLECTIVE BRIGHTENING PRIMER & ILLUMINATOR

Cruelty free og vegansk.

Figs & Rouges Hydra Primer er den perfekte base til din makeup. Den vægtløse og oliefri primer får din makeup til at holde længere, udglatter din hud, samtidig med at den giver en ungdommelig glød. Den indeholder blandt andet vitamin B5, som er et provitamin der har en naturlig evne til at fugte, berolige og regenerere huden.