fbpx

Folly Fire

Folly Fire er skabt af kæresteparret Lukas og Pete som deler den samme passion for rene og veganske skønhedsprodukter. De mødtes i England hvor de arbejdede for små uafhængige skønhedsfirmaer, indtil de til sidst besluttede sig for at starte deres helt eget brand – Folly Fire. De arbejder med fremtrædende laboratorier i Italien og Frankrig hvor de udvikler banebrydende og farverig makeup af højeste kvalitet.

FOLLY FIRE x LITTLE PURPLE BOX

FOLLY FIRE x LITTLE PURPLE BOX

DROP THE SHADE I FARVEN SECRETS

Cruelty free, vegansk samt fri for parfume, gluten og parabener.

Folly Fires Drop The Shade er et multifunktionelt metallisk ansigtspigment, der kan forme, transformere og definere dit look. Den kan bruges både som øjenskygge, blush eller highlighter alt afhængig af din hudfarve og det look du ønsker. Den er lavet med planteolier for at garantere en glat og nem påføring.

Anvend en børste til at stryge den over kinderne eller over øjenlåget. Brug evt. en finger for at lave et mere markant look på øjnene.

ANGLED FACE BRUSH

Cruelty free og vegansk.

Børsten er lavet med hyper-bløde syntetiske taklonhår, og er beregnet til at påføre cremede og flydende formler med et supernaturligt og ensartet resultat. Den skrå børste gør det lettere at nå alle ansigtets små kroge, og de tætte hår gør det lettere at optage produktet på selve børsten.

Børsten kan anvendes til blush, highlighter, bronzer og contour. Den bør vaskes en gang om ugen.