fbpx

Glov

GLOV er et polsk beauty brand der blev skabt i 2012 på baggrund af en idé om at lave en makeupfjerner, der var både miljø- og budgetvenlig. GLOVs makeupfjernere er lavet af patenteret mikrofiberteknologi, og indeholder mikro-fibre som er 100 gange tyndere end et menneskehår, og som er formet som en stjerne for at fjerne makeup uden at beskadige huden. Mikro-fibrene bliver også brugt til GLOVs andre produkter, som f.eks. deres sovemaske.

Glov x Little Purple Box

Glov x Little Purple Box

Sleeping Beauty Set

Cruelty free og allergivenlig.

Den praktiske GLOV On-The-Go handske fjerner nemt makeup kun ved brug af vand. Den fjerner selv vandfast makeup uden brug af renseprodukter, og den er egnet til alle hudtyper. Den fjerner urenheder og overskydende olie, fjerner døde hudceller, forbedrer mikrocirkulationen og eksfolierer blidt huden. Denne makeupfjerner kan anvendes igen og igen i op til 3 måneder.

Den super fine og glitrende sovemaske lukker al forstyrrende lys ude, og hjælper dig med at få din skønhedssøvn. Når hjernen fornemmer total mørke, vil den nemlig producere hormonet melatonin, der får os til at falde i søvn. Dermed vil dine chancer for at falde i søvn og blive i søvnen være markant forbedret med en sovemaske.