fbpx

Grums

Grums er et dansk hudplejefirma grundlagt i 2016 med base i Aarhus. De laver bæredygtige scrubs lavet med naturlige ingredienser og genanvendt økologisk kaffegrums. Deres produkter er cruelty free, fri for parabener, allergener, parfume og farvestoffer. Kaffegrums har dermatologiske egenskaber i form af blandt andet et højt indhold af antioxidanter og naturlige olier, som nærer og beskytter huden. Kaffegrumsen bliver afhentet på ladcykel fra lokale kaffebarer, restauranter og virksomheder i Aarhus, og deres produkter bliver produceret lokalt.
De anvender plantebaseret emballage til deres produkter, og de har indført et return-to-earn program, hvor kunder kan returnere tomme emballager til en grums-forhandler, der giver 10% rabat på køb af et nyt Grums produkt.

GRUMS I LITTLE PURPLE BOX

Grums i Little Purple Box

Hydra Calm Serum

Cruelty free, vegansk, allergivenlig og parfumefri.
Velegnet til alle hudtyper.

Hydra Calm Face Serum fra Grums er baseret på ekstrakt fra genanvendt økologisk kaffegrums, plantesukker og hyaluronsyre. Den er fugtgivende, har en beroligende effekt på huden og udglatter fine linjer, samtidig med at den bidrager til at øge hudens egenproduktion af fugtbevarende hyaluronsyre og til at styrke hudbarrieren.

Face Scrub + Mask

Cruelty free, fri for parabener, farvestoffer og allergener.

Grums Face Scrub er lavet med naturlige ingredienser og genanvendt økologisk kaffegrums. Det er en mild ansigts scrub, der nænsomt sliber de døde hudceller af og efterladen huden silkeblød. For ekstra pleje og næring kan du bruge den som en ansigtsmaske ved at lade den sidde i 15-20 minutter.