fbpx

Grums

Grums er et dansk hudplejefirma grundlagt i 2016 med base i Aarhus. De laver bæredygtige scrubs lavet med naturlige ingredienser og genanvendt økologisk kaffegrums. Deres produkter er cruelty free, fri for parabener, allergener, parfume og farvestoffer. Kaffegrums har dermatologiske egenskaber i form af blandt andet et højt indhold af antioxidanter og naturlige olier, som nærer og beskytter huden. Kaffegrumsen bliver afhentet fra La Cabra’s to kaffebarer i Aarhus, og deres produkter bliver produceret lokalt.
De anvender plantebaseret emballage til deres produkter, og de har indført et return-to-earn program, hvor kunder kan returnere tomme emballager til en grums-forhandler, der giver 10% rabat på køb af et nyt Grums produkt.

GRUMS x LITTLE PURPLE BOX

Grums x Little Purple Box

HYDRA CALM FACE CREAM

Cruelty free, vegansk, allergivenlig, fri for parabener, mineral olie, silikone, kunstige farvestoffer og parfume. Velegnet til alle hudtyper.

Hydra Calm Face Cream er idéel til både tør og sensitiv hud, da den er med til at øge hudens fugtniveau og styrker hudbarrieren, samt forebygger fine tørhedslinjer.
Cremen indeholder blandt andet ekstrakt fra blæretang som hjælper med at beskytte huden mod forurenende stoffer i luften, ekstrakt fra genanvendt kaffegrums der bidrager med beskyttende antioxidanter samt koffein og B3-vitamin. Den indeholder også hyaluronsyre, som er ekstremt fugtgivende, og har en beroligende effekt på huden.

Påfør evt. først serum. Anvendes på renset hud morgen og aften.

HYDRA CALM SERUM

Cruelty free, vegansk, allergivenlig og parfumefri.
Velegnet til alle hudtyper.

Hydra Calm Face Serum fra Grums er baseret på ekstrakt fra genanvendt økologisk kaffegrums, plantesukker og hyaluronsyre. Den er fugtgivende, har en beroligende effekt på huden og udglatter fine linjer, samtidig med at den bidrager til at øge hudens egenproduktion af fugtbevarende hyaluronsyre og til at styrke hudbarrieren.

Kan anvendes morgen og aften på renset hud. Der påføres 3-5 dråber og produktet fordeles i ansigtet. Påfør derefter dag- eller natcreme.  

 

FACE SCRUB + MASK

Cruelty free, fri for parabener, farvestoffer og allergener.

Grums Face Scrub er lavet af genanvendt økologisk kaffegrums og den fungerer både som en scrub og en ansigtsmaske. Kaffegrums har dermatologiske egenskaber i form af blandt andet et højt indhold af antioxidanter og naturlige olier. Det er en mild ansigts scrub, og for ekstra pleje og næring kan du bruge den som en ansigtsmaske ved at lade den sidde i 15-20 minutter.

Bruges 1-2 gange om ugen. Produktet fordeles på fugtigt hud, undgå øjenområdet, massér ind i huden i blide cirkulære bevægelser. Skylles af med lunkent vand. Undgå at bruge sæbe når produktet skylles af, da dette vil fjerne de nærende olier fra produktet og udtørre huden.