fbpx

HÆFTER

Se hæfter fra tidligere bokse her

HÆFTER

Se hæfter fra tidligere bokse her
hæfter 2020
hæfter 2020

OKTOBER BOX

Oktoberboksen, OUI PLEASE, er ren og skær selvforkælelse med produkter der gør din beautyrutine nem og hurtig. Boksen indeholder produkter der har fokus på at fugte og styrke hud og hår. Den indeholder også redskaber, som du ikke vil kunne undvære igen, når du først har prøvet dem.
Boksen indeholder 5 full size produkter, og har en samlet værdi af 964 kr.
Vi udsender boksen den 7. oktober.

SEPTEMBER BOX

Septemberboksen, FLAWLESS FALL, er fyldt med fortryllende produkter, der vil give dig en rigtig god start på efteråret. Der er fantastiske dufte, efterårsfarver og hudpleje der vil gøre en kæmpe forskel for din hud. Boksen indeholder 5 produkter (4 full size), og har en samlet værdi af 1.019 kr.

AUGUST BOX

Little Purple Box har 1 års fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres!
Vores augustboks, BIRTHDAY GIRL, er derfor fyldt med produkter, som I har efterspurgt, og som længe har været på beauty-ønskelisten. Boksen indeholder 5 full size produkter, og har en samlet værdi af 958 kr.

JULI BOX

Juliboksen SUMMER LOVIN’ er fyldt med  produkter, der giver glød og glans til både hud og hår, og så er der et produkt med masser af spræl – perfekt her til sommer. Boksen indeholder 5 full size produkter, og har en samlet værdi af 948 kr.

JUNI BOX

Juniboksen MOST LOVED! indeholder det bedste inden for hudpleje – til både krop og ansigt. Det er produkter med anti-aging egenskaber, der er rig på antioxidanter og som stimulerer cellulær fornyelse samtidig med, at de tilføjer fugt til huden. Boksen indeholder 5 lækre produkter (4 full size), og så har den en samlet værdi af 923 kr.

Maj boks

Majboksen beYOUtiful! indeholder produkter, der gør underværker for din hud og hår – indefra og ud. Det er produkter med naturlige ingredienser, der plejer og nærer din hud, og som fremhæver din naturlige skønhed. Boksen indeholder 6 lækre produkter, hvoraf 3 produkter er full size, og så har den en samlet værdi af 953 kr.

April Box

Aprilboksen I WOKE UP LIKE THIS! indeholder produkter, der hurtigt og nemt giver dig smuk og sund hud, så du er klar til at gå foråret i møde. Boksen indeholder 5 produkter (4 full size) og har en samlet værdi af 878 kr.

Marts box

Martsboksen SKIN HEROES er en boks fyldt med produkter der får din hud til at stråle om kap med forårssolen. Det er produkter der har anti-aging egenskaber, plejer huden, og modvirker de skadelige effekter som forurening, solskader og stress har på huden. Boksen indeholder 5 lækre produkter, hvoraf 3 produkter er full size, og så har den en samlet værdi af 1.066 kr.

Februar box

Februarboksen ALL YOU NEED IS LOVE… AND SOME EXPENSIXE SKINCARE indeholder produkter, der er ren kærlighed til dit ansigt og krop. Så hyld kærligheden til dig selv, og forkæl dig selv med hele 7 lækre produkter, hvoraf 4 produkter er full size. Boksen har en samlet værdi af 916 kr.

Januar Box

Januarboksen HAVE YOU TRIED REBOOTING? indeholder produkter, der genoplader sanserne, giver huden et energisk boost, og som giver noget næring til håret. Boksen indeholder 5 produkter (4 full size) og har en samlet værdi af 926 kr.

hæfter 2019
hæfter 2019

August Box

Augustboksen GLOWING SKIN IS ALWAYS IN er en lækker æske fyldt med eksklusive beauty-produkter, og er en lille forkælelse til dig selv i hverdagen. Augustboksen indeholder seks high-end skønhedsprodukter fra internationale brands, som har fokus på kvalitet og produkterne er ren forkælelse til huden.
Boksen har en samlet værdi af 864 kr.

September box

Septemberboksen BEAUTY OBSESSED er en lækker æske fyldt med eksklusive beauty-produkter, og er en lille forkælelse til dig selv i hverdagen. Septemberboksen indeholder 5 produkter, hvoraf 4 er full size, og så har boksen en samlet værdi af 957 kr.

Oktober Box

Oktoberboksen SELFCARE IS THE NEW HEALTHCARE er en æske med fokus på pleje til hud, hår og læber til de kolde efterårsdage. Boksen indeholder 5 full size produkter, og har en samlet værdi af 878 kr.

November Box

Novemberboksen SORRY, I DON’T SPEAK LOW MAINTENANCE er en luksuriøs æske fyldt med eksklusive beauty-produkter fra internationale brands. Boksen har fokus på hudpleje og makeup, og så indeholder den 5 produkter, hvoraf 4 produkter er full size.
Boksen har en samlet værdi af 1.849 kr.

December box

Decemberboksen WATCH ME GET FABULOUS indeholder både makeup, hudpleje og noget lækkert til håret, så du nemt kan gøre dig klar til fest. Samtlige 5 produkter full size, og boksen har en samlet værdi af 1.021 kr.