fbpx

Hæfter

Se hæfter fra tidligere og aktuelle bokse her.

Hæfter

Se hæfter fra tidligere og aktuelle bokse her.

hæfter 2021
hæfter 2021

JANUAR Box

Januarboksen, FEED YOUR FACE, er lige det din hud har brug for her i vinterkulden! Her er fokus på at beskytte og fugte huden godt med naturlige ingredienser, der arbejder dybt i huden og som giver effektive resultater. Boksen indeholder 5 full size produkter, og har en samlet værdi af 1.065 kr.

hæfter 2020
hæfter 2020

DECEMBER BOX

Decemberboksen, DREAMS DO COME TRUE, indeholder både hudpleje, makeup og et redskab der bare lige er det din hud mangler her til december. Boksen indeholder 6 produkter (5 full size), og har en samlet værdi af 932 kr.

NOVEMBER BOX

Novemberboksen, SKIN BOOSTER, har fokus på hudpleje med effektive og bæredygtige ingredienser, som virkelig vil gøre en forskel for din hud. Boksen indeholder 5 full size produkter, og har en samlet værdi af 1.127 kr.

OKTOBER BOX

Oktoberboksen, OUI PLEASE, er ren og skær selvforkælelse med produkter der gør din beautyrutine nem og hurtig. Boksen indeholder produkter der har fokus på at fugte og styrke hud og hår. Den indeholder også redskaber, som du ikke vil kunne undvære igen, når du først har prøvet dem.
Boksen indeholder 5 full size produkter, og har en samlet værdi af 964 kr.

SEPTEMBER BOX

Septemberboksen, FLAWLESS FALL, er fyldt med fortryllende produkter, der vil give dig en rigtig god start på efteråret. Der er fantastiske dufte, efterårsfarver og hudpleje der vil gøre en kæmpe forskel for din hud. Boksen indeholder 5 produkter (4 full size), og har en samlet værdi af 1.019 kr.

AUGUST BOX

Little Purple Box havde 1 års fødselsdag, og det skulle selvfølgelig fejres!
Vores augustboks, BIRTHDAY GIRL, var derfor fyldt med produkter, som I havde efterspurgt, og som længe havde været på beauty-ønskelisten. Boksen indeholdte 5 full size produkter, og havde en samlet værdi af 958 kr.

JULI BOX

Juliboksen SUMMER LOVIN’ var fyldt med  produkter, der gav glød og glans til både hud og hår, og så var der et produkt med masser af spræl – perfekt til sommeren. Boksen indeholdte 5 full size produkter, og havde en samlet værdi af 948 kr.

JUNI BOX

Juniboksen MOST LOVED! indeholdte det bedste inden for hudpleje – til både krop og ansigt. Det var produkter med anti-aging egenskaber, der var rig på antioxidanter og som stimulerede cellulær fornyelse samtidig med, at de tilførte fugt til huden. Boksen indeholdte 5 lækre produkter (4 full size), og så havde den en samlet værdi af 923 kr.

Maj box

Majboksen beYOUtiful! indeholdte produkter, der gjorde underværker for din hud og hår – indefra og ud. Det var produkter med naturlige ingredienser, der plejede og nærede din hud, og som fremhævede din naturlige skønhed. Boksen indeholdte 6 lækre produkter, hvoraf 3 produkter var full size, og så havde den en samlet værdi af 953 kr.

April Box

Aprilboksen I WOKE UP LIKE THIS! indeholdte produkter, der hurtigt og nemt gav dig en smuk og sund hud, så du var klar til at gå foråret i møde. Boksen indeholdte 5 produkter (4 full size) og havde en samlet værdi af 878 kr.

Marts box

Martsboksen SKIN HEROES var en boks fyldt med produkter der fik din hud til at stråle om kap med forårssolen. Det var produkter der havde anti-aging egenskaber, plejede huden, og modvirkede de skadelige effekter som forurening, solskader og stress havde på huden. Boksen indeholdte 5 lækre produkter, hvoraf 3 produkter var full size, og så havde den en samlet værdi af 1.066 kr.

Februar box

Februarboksen ALL YOU NEED IS LOVE… AND SOME EXPENSIXE SKINCARE indeholdte produkter, der var ren kærlighed til dit ansigt og krop. Boksen hyldede kærligheden til dig selv, og indeholdte hele 7 lækre produkter, hvoraf 4 produkter var full size. Boksen havde en samlet værdi af 916 kr.

Januar Box

Januarboksen HAVE YOU TRIED REBOOTING? indeholdte produkter, der kunne genoplade sanserne, gav huden et energisk boost, og som gav noget næring til håret. Boksen indeholdte 5 produkter (4 full size) og havde en samlet værdi af 926 kr.

hæfter 2019
hæfter 2019

August Box

Augustboksen GLOWING SKIN IS ALWAYS IN var en lækker æske fyldt med eksklusive beauty-produkter, som bragte noget forkælelse ind i hverdagen. Augustboksen indeholdte seks high-end skønhedsprodukter fra internationale brands, som havde fokus på kvalitet og produkterne var ren forkælelse til huden.
Boksen havde en samlet værdi af 864 kr.

September box

Septemberboksen BEAUTY OBSESSED var en lækker æske fyldt med eksklusive beauty-produkter, og var fyldt med selvforkælelse. Septemberboksen indeholdte 5 produkter, hvoraf 4 var full size, og så havde boksen en samlet værdi af 957 kr.

Oktober Box

Oktoberboksen SELFCARE IS THE NEW HEALTHCARE var en æske med fokus på pleje til hud, hår og læber til de kolde efterårsdage. Boksen indeholdte 5 full size produkter, og havde en samlet værdi af 878 kr.

November Box

Novemberboksen SORRY, I DON’T SPEAK LOW MAINTENANCE var en luksuriøs æske fyldt med eksklusive beauty-produkter fra internationale brands. Boksen havde fokus på hudpleje og makeup, og så indeholdte den 5 produkter, hvoraf 4 produkter var full size.
Boksen havde en samlet værdi af 1.849 kr.

December box

Decemberboksen WATCH ME GET FABULOUS indeholder både makeup, hudpleje og noget lækkert til håret, så du nemt kan gøre dig klar til fest. Samtlige 5 produkter er full size, og boksen har en samlet værdi af 1.021 kr.