fbpx

Handels- og abonnementsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: Little Purple Box ApS

CVR-nummer: 40283161

Etableringsår: 2019

Adresse: Blåkildevej 55B, 1. 2, 9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 22 38 35 99

E-mail: hello@littlepurplebox.dk

 

 1. Baggrund

1.1. Disse generelle vilkår og betingelser gælder for websitet www.littlepurplebox.dk, de abonnementservices, der tilbydes på Websitet og de produkter der leveres i henhold til abonnementer. Læs venligst disse handelsbetingelser. Ved at bruge Websitet eller ansøge om et abonnement via Websitet, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem. Vi anbefaler, at du printer en en kopi af disse vilkår.

1.2. Du skal være mindst 18 år gammel for at bestille via Webstedet. Dette gælder også vores abonnement. Du skal også være opmærksom på, at Websitet kun leverer abonnementer og produkter til adresser i Danmark (dette gælder ikke adresser på Grønland og Færøerne).

1.3. I henhold til dansk lovgivning accepterer Little Purple Box ikke kreditkøb fra personer, som er under 20 år gamle. Little Purple Box forbeholder sig ret til at afvise eller ændre din ordre (f.eks. hvis du har oplyst ukorrekte persondata og/eller har registrerede tilfælde af manglende betaling af gæld). Vi forbeholder os videre ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

1.4. Når du har ansøgt om et Little Purple Box abonnement via Websitet, vil vi bekræfte modtagelsen ved at sende en besked til den e-mail adresse, du indtastede. Aftalen mellem dig og Little Purple Box er først indgået, når vi i en ny e-mail til dig bekræfter, at produkterne er blevet eller vil blive sendt til dig.

1.5. Abonnement aftalen medfører, at du én gang pr. kalendermåned (indtil opsigelse), får leveret produkter til den adresse, du har angivet. Visse produkter (f.eks. engangskøb) kan være begrænset til én levering, således at aftalen kun gælder for denne konkrete levering og automatisk ophører derefter. Månedsæsken er typisk sammensat af flere (minimum 5) forskellige high-end produkter, der leveres i en særlig æske. Produkterne er i full size, travel size eller eksklusiv sample size.

 1. Priser

2.1. Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på Websitet. Priserne er inklusive moms.

2.2. Prisen for et abonnement består normalt af et periodemæssigt abonnementsgebyr (f.eks. et månedligt gebyr). De priser, der er gældende for dit abonnement, er fremhævet i forbindelse med din ansøgning om et Little Purple Box abonnement.

2.3. Priser og forsendelsesomkostninger kan ændres til enhver tid. Du er bundet af de priser, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet dit Little Purple Box abonnement, med mindre vi giver dig besked om prisændringer, og du ikke inden for 30 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, meddeler Little Purple Box, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (Little Purple Box abonnementet vil herved omgående ophøre).

2.4. Der vil i perioder kunne være kampagner med tilbud for nye medlemmer på deres første boks. Dette gælder derfor ikke eksisterende medlemmer eller personer der tidligere har været medlem.

 1. Betaling

3.1. Ved indgåelse af dit Little Purple Box abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

3.2. Den første periodemæssige abonnementsgebyr betales straks i forbindelse med din ansøgning om abonnement og efterfølgende periodemæssige abonnementsgebyrer betales til den 1. hverdag i den kommende måned (Løbende månedligt abonnement) eller til den 1. hverdag hver 3. eller 6. måned (3 eller 6 måneders abonnement). Hvis din ansøgning om Little Purple Box abonnement ikke imødekommes (jf. punkt 1.4), vil der ikke blive betalt noget gebyr.

Eks. ved det løbende månedlige abonnement: Hvis du ansøger om et Little Purple Box abonnement i marts, er det marts æsken du modtager som din første æske, medmindre denne er udsolgt. Hvis marts æsken er udsolgt, vil du modtage aprilboksen som din første boks, og den første betaling vil derfor også først være den første hverdag i den kommende måned.

3.3. Betaling skal ske med kredit- eller betalingskort (Dankort, eDankort m.m.). Du accepterer, at vi kan opkræve periodemæssige abonnementsgebyrer fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på websitet eller ved at du sender en e-mail til hello@littlepurplebox.dk (med tillæg af den tid, vi med rimelighed har brug for at ændre betalingen).

3.4. Vi forbeholder os ret til at foretage et kredittjek på dig.

3.5. Skal du ændre (herunder slette eller fornye) dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på Websitet.

3.6. Ved engangskøb af månedsæskerne trækker vi først beløbet når vi har afsendt din ordre. Du vil i forbindelse med at pengene bliver trukket, modtage en mail med oplysninger om, hvilket beløb som bliver trukket og hvad ordren indeholder.

3.7. Vi gør opmærksom på, at tilbud og rabatter ikke kan kombineres med eksisterende rabatter, nedsatte varer eller priskampagner.

 1. Leveringstid

4.1. Efter indgåelse af et abonnement, vil du modtage Little Purple Box hver måned. Afhængig af hvornår i en kalendermåned du har tegnet et Little Purple Box abonnement, vil den første æske blive leveret i løbet af samme måned eller næste måned. Vi udsender æskerne senest d. 15. i hver måned. Vi tager dog forbehold for forsinkelser. 

4.2. Ved engangskøb af månedsæsken udsendes disse også senest d. 15. i måneden. Hvis et engangskøb bliver foretaget efter den faste udsendelsesperiode, vil du modtage æsken inden for 7 dage.

4.3. Hvis et Little Purple Box produkt er udsolgt, forbeholder vi os retten til ikke at levere det pågældende Little Purple Box produkt i den aktuelle kalendermåned. Der vil i så fald ikke blive betalt noget abonnementsgebyr for den pågældende måned.

 1. Opsigelse og automatisk fornyelse

5.1.  Både du og Little Purple Box kan når som helst, uden grund opsige abonnementet ved udløbet at den gældende abonnementsperiode.

5.2. Løbende månedligt abonnement: Du afmelder dit abonnement ved at sende en e-mail til hello@littlepurplebox.dk, eller ved at opsige abonnementet på din konto på Websitet. Little Purple Box opsiger abonnementet ved at sende en meddelelse tilbage til den e-mail adresse, som du skriver fra, eller har oplyst på din konto. Hvis du ikke vil have den næste måneds æske, skal du sende en opsigelse til hello@littlepurplebox.dk senest d. 25. i måneden, eller opsige abonnementet via din konto senest den sidste hverdag i måneden.

5.2.1. 3 og 6 måneders abonnement: Du afmelder dit abonnement ved at sende en e-mail til hello@littlepurplebox.dk, eller ved at opsige abonnementet på din konto på Websitet. Little Purple Box opsiger abonnementet ved at sende en meddelelse tilbage til den e-mail adresse, som du skriver fra, eller har oplyst på din konto. Abonnementet skal opsiges senest d. 25. i månenden i den måned du modtager din sidste boks. Vær obs. på at de bokse der allerede er betalt for ikke kan opsiges/annulleres.

Hvis du har et 6-måneders abonnement som starter i janaur og slutter i juni, skal du opsige abonnementet inden udgangen af juni. Ellers forlænges abonnementet med 6 måneder.

5.3. Løbende månedligt abonnement: Abonnementet forlænges automatisk med en måned ad gangen med den ordinære pris for det aktuelle abonnement. 

5.3.1. 3 og 6 måneders abonnement: Abonnementet forlænges automatisk hver 3. eller 6. måned med den ordinære pris for det aktuelle abonnement.

5.4. Bemærk, at returnering af din Little Purple Box ikke er en gyldig opsigelsesmetode, og du vil derfor hæfte for både boksen, returfragten og ny forsendelsesfragt.

 1. Fortrydelsesret

6.1. Såfremt du er en forbruger, kan du lovligt ombestemme dig inden for 14 dage (“fortrydelsesfrist”) fra den dag du modtager et Little Purple Box produkt. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage.

6.2. Du kan kun udøve din fortrydelsesret, hvis Little Purple Box produkterne i al væsentlighed er uændret. Dette gælder ikke, hvis Little Purple Box produktet er blevet beskadiget eller ændret på grund af en handling, der har været nødvendig for at undersøge produktet, eller på grund af en omstændighed, der ikke kan henføres til dig.

6.3. Du udøver din fortrydelsesret ved at kontakte os inden udløbet af fortrydelsesfristen, og ved for egen regning at returnere Little Purple Box produktet til os. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til hello@littlepurplebox.dk.

Produktet kan returneres til: Little Purple Box, Blåkildevej 55B, 1. 2, 9220 Aalborg Øst.

6.4. Ved returnering er du ansvarlig for, at varerne er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

6.4.1. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og dens måde at fungere på. I tilfælde af værdiforringelse fratrækkes denne købsbeløbet.

6.5. Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer Little Purple Box, hvad du har betalt for Little Purple Box produktet i overensstemmelse med vores returpolitik (jf. punkt 8 nedenfor).

6.6. Oplysninger om dine lovbestemte fortrydelsesret er også anført i vores meddelelse om, at et Little Purple Box produkt er blevet eller vil blive sendt til dig.

 1. Klager og reklamationsret

7.1. Pr. 15. Februar 2016 træder de nye retningslinjer for klagemuligheder i kraft og den nye EU-forbrugerportal ODR (Online Dispute Resolution) er live. Formålet med de nye regler og den nye portal, er at sikre forbrugere og virksomheder en lettere adgang til, at løse eventuelle uoverensstemmelser på tværs af landegrænser uden at skulle i retten.

Hvis du vil klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os, (eller ønsker at gå videre med en klage, du ikke føler løst tilfredsstillende hos os) kan du indgive din klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
DK-2500 Valby
www.forbrug.dk

EU-kommisionens online klageportal ODR kan også anvendes til indgivelse af klage. Det er særligt relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

I tilfælde af klage til ODR, skal du angive vores email hello@littlepurplebox.dk når du indgiver din klage på http://ec.europa.eu/odr.

Vi håber dog, at du vil tage eventuelle udfordringer direkte med os. Det er hurtigere for dig, og vi er klar ved telefonerne og tasterne, og vil meget gerne hjælpe.

7.2. Hvis der er en fejl i et produkt, skal du reklamere inden for rimelig tid efter, at du har opdaget en mangel. Reklameres der inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil den altid være rettidig.

7.2.1. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller skadevoldende adfærd.

 1. Returpolitik

8.1. Hvis du returnerer et Little Purple Box produkt til os, efter du har udøvet din fortrydelsesret (se punkt 6 ovenfor), vil vi gennemføre tilbagebetaling hurtigt, og senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget Little Purple Box produktet retur. Du skal selv bære omkostningerne ved at returnere Little Purple Box produktet til os (jf. punkt 6.3 ovenfor).

8.1.2. Hvis Little Purple Box produktet returneres til os grundet manglende afhentning i pakkeshop, vil du blive pålagt returneringsomkostningerne. Vi vil således tilbagebetale Little Purple Box produktets pris minus forsendelsesomkostninger på 69 kr.

8.2. Hvis du returnerer et Little Purple Box produkt til os af andre grunde (f.eks. fordi du tror,​ at Little Purple Box produktet er defekt), vil vi undersøge det returnerede Little Purple Box produkt og give dig besked via e-mail inden for en rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling. Vi udfører normalt tilbagebetaling snarest muligt og senest 14 dage fra den dato, hvor vi modtog information om, at købet ønskes annulleret. Vi vil således tilbagebetale Little Purple Box produktets pris, eventuelle forsendelsesomkostninger og rimelige udgifter, du har haft ved at returnere Little Purple Box produktet til os.

8.2.1. Som udgangspunkt vil vi tilbagebetale penge til dig med samme betalingsmetode, som du brugte til at gennemføre betaling til os.

8.3. Vi gør opmærksom på, at hvis du som medlem ikke ønsker at modtage en bestemt måneds boks, skal dette kommunikeres til Little Purple Box via hello@littlepurplebox.dk senest den sidste hverdag måneden før afsendelse. Såfremt du ikke kommunikerer dette til os i rette tid, bærer du selv omkostningerne ved at returnere boksen til os.

 1. Ansvar

9.1. Hvis du er en forbruger reguleres vores ansvar for de leverede Little Purple Box produkter af kapitlet vedrørende Forbrugerkøb i den danske købelov (LBKG 2003-03-28 nr 237). I øvrige tilfælde er vi kun ansvarlig for brud på disse vilkår, og kun for et samlet beløb svarende til dit årlige abonnementsgebyr, med mindre der foreligger tilfælde af grov uagtsomhed eller forsætlig adfærd. Disse begrænsninger gælder alene såfremt de er i overensstemmelse med gældende dansk lov.

 1. Force Majeure

10.1. Little Purple Box er ikke ansvarlig for eventuel manglende opfyldelse eller forsinkelse i opfyldelsen af ​​nogen af ​​vores forpligtelser i henhold til et Abonnement, der er forårsaget af begivenheder uden for vores rimelige kontrol (force majeure).

10.2. Force majeure omfatter enhver handling, begivenhed, undladelse eller ulykke uden for vores rimelige kontrol og omfatter i særdeleshed (uden begrænsning) følgende:

Strejker, lockout eller andre faglige aktioner;

– Civile uroligheder, oprør, invasion, terrorangreb eller trussel om terrorangreb, krig eller trussel eller forberedelse til krig;

– Brand, eksplosion, storm, oversvømmelse, jordskælv, epidemier eller andre naturkatastrofer;

– Umulighed af brug af jernbaner, skibsfart, fly, biltransport eller anden form for offentlig eller privat transport; og

Umulighed af brug af offentlige eller private telenet.

10.3. Vores ydelser i henhold til ethvert abonnement anses for at være suspenderet for den periode, hvor force majeure-hændelsen pågår. Little Purple Box vil bruge vores rimelige bestræbelser på at bringe force majeure-hændelsen til ophør eller at finde en løsning, hvorved vores forpligtelser i henhold til abonnement kan gennemføres til trods for force majeure hændelsen.

 1. Tredjeparts websteder

11.1. Dette website kan indeholde links til hjemmesider, der drives af en af ​​vores partnere, annoncører eller tilknyttede selskaber eller andre tredjeparter. Bemærk, at vi ikke er ansvarlige for indholdet af sådanne hjemmesider eller de varer eller tjenester, der tilbydes der.

 1. Meddelelser

12.1. Meddelelser til os, skal sendes til hello@littlepurplebox.dk. Meddelelser til dig sendes til den e-mailadresse, du har angivet på Websitet.

 1. Intellektuel ejendomsret

13.1. Little Purple Box eller vores licensgivere ejer alle immaterielle rettigheder til Websitet og alle materialer lagt ud på Websitet. Disse rettigheder og materialer er beskyttet af copyright og enhver ret i denne forbindelse forbeholdes.

13.2. Du kan til personlig brug udskrive en kopi eller downloade uddrag af sider på Webistet. Du må ikke bruge nogen del af vores ophavsretligt beskyttede materiale til kommercielle formål uden først at indhente en licens fra os eller vores licensgivere.

13.3. Ved tegning af et abonnement, giver du os en uigenkaldelig ret til at citere fra kommentarer om Little Purple Box, Little Purple Box produkter og/eller abonnementer, som du har anført på Websitet, blog eller sociale medier samt at bruge citater på vores website, på sociale medier og ved anden markedsføring.

 1. Tilføjelser og ændringer

14.1. Vi kan fra tid til anden foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet Little Purple Box abonnement, medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 30 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, informerer os om, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (i givet fald vil dit abonnementet straks ophøre).

 1. Overdragelses af rettigheder og pligter

15.1. Du må ikke overdrage dine rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet uden vores forudgående skriftlige samtykke. Little Purple Box kan til enhver tid i din abonnementsperiode overdrage vores rettigheder eller forpligtelser i henhold til abonnementet.

 1. Lovvalg og tvister

16.1. Disse vilkår og dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister i anledning af disse vilkår eller dit abonnement, skal afgøres ved de danske civile domstole.