fbpx

Herbal Dynamics Beauty

Herbal Dynamics Beauty er et indie beauty brand fra USA, der anvender ingredienser, der bygger bro mellem botanik og moderne videnskab, for at skabe naturlige og effektive produkter uden tilsætningsstoffer. Herbal Dynamics vision er at give den enkelte forbruger en følelse af wellness i hjemmet, og med deres store udvalg af produkter rammer de alle behov lige fra produkter mod uren hud til anti-aging produkter.
Deres produkter er unikke, farverige og kan anvendes af alle hudtyper, og alle deres produkter er cruelty free, fri for parabener, sulfater og ftalater.

HERBAL dynamics beauty x Little Purple Box

Herbal Dynamics Beauty x Little Purple Box

YOUTH REFRESH PRICKLY PEAR ANTIOXIDANT DAILY MOISTURIZER

Cruelty free, fri for parabener, sulfater og ftalater.

Herbal Dynamics ansigtscreme holder huden hydreret samtidig med at den balancerer talgproduktionen, og så er den rig på antioxidanter der stimulerer cellulær fornyelse. Den indeholder også figenkaktus, hyaluronsyre og C-vitamin der giver en ungdommelig glød, udglatter fine linjer, holder huden smidig og giver en ensartet hudtone, samt ekstrakter af vandmelon og tang der genskaber ungdommelig fasthed (anti-aging), samt beskytter mod frie radikaler.

Anvendes på renset hud efter påføring af toner og serum. Bruges morgen og aften efter behov. 

DIAMOND & PEARL FIRMING GEL MASK

Cruelty free, fri for parabener, sulfater og ftalater.

Herbal Dynamics flotte gel maske forbedrer hudens udstråling og bekæmper aldringstegn. Et unikt peptid- og diamantkompleks udglatter huden samtidig med at den beskytter mod miljømæssige stressfaktorer. Perlemor, hibiscus blomst og hyaluronsyre tilføjer og holder på fugten i huden, samtidig med at de udligner pigmentpletter. Aminosyrer genskaber ungdommelig fasthed, og efterlader huden fløjlsblød og strålende.

Påfør et tyndt lag på ren og tør hud. Lad masken sidde i 15 minutter og skyl derefter af med varmt vand. Anvendes 2-3 gange om ugen efter behov.