fbpx

Jorgobé

Jorgobé er et prisbelønnet dansk hudplejemærke der siden 2010 har lavet effektive hudplejeprodukter, som f.eks. serum, til både mænd og kvinder. Alle deres produkter fremstilles i Danmark, og de vælger omhyggeligt ingredienser, der har en dokumenteret videnskabelig effekt. Produkterne produceres uden brug af skadelige ingredienser som parabener, mineralske olier, silikone, kunstige farvestoffer og parfume, for hos Jorgobé går effektivitet, miljø og sundhed nemlig altid hånd i hånd.

JORGOBÉ X Little Purple Box

JORGOBÉ X Little Purple Box

NIACINAMIDE SERUM

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, mineral olie, silikone, kunstige farvestoffer og parfume. Produceret i Danmark. Unisex.

Serummet genskaber hudens naturlige balance, den reducerer fremkomsten af urenheder og giver en friskere og mere ensartet hudtone. Den indeholder blandt andet Niacinamid (Vitamin B3), som ensarter hudtonen, udjævner hudens struktur og reducerer pigmentpletter samt rødmen, ekstrakter fra Agarikonsvampe opstrammer huden og reducerer porernes størrelse, samt hyaluronsyre der i kombination med Betaine, beskytter huden og bevarer dens fugtighed. Desuden indeholder denne serum allantoin, som giver aktiv lindring til huden og en beroligende fornemmelse.

Anvend niacinamide serummet hver morgen og aften på renset hud for at opnå det bedste resultat. Massér blidt produktet ind i huden ind til huden føles blød, glat og gennemfugtet.