fbpx

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til os, har brug for vores hjælp, eller der er andet vi kan være behjælpelige med, så er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os eller sende en e-mail. Du kan også skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Du kan også få svar på de oftest stillede spørgsmål længere nede på siden.

Henvender du dig på vegne af en virksomhed i forhold til et samarbejde bedes du skrive til sales@littlepurplebox.dk.

 

5 + 15 =

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Du kan ogsige dit abonnement ved at logge på din profil og gå til ”Abonnementer” og derefter trykke på knappen “Annullere”. Du kan også skrive til vores kundeservice på hello@littlepurplebox.dk og bede os om at opsige abonnementet for dig.

 

Hvornår udsendes boksen?

Du kan altid se udsendelsesdatoen på selve engangskøbet af boksen. Så hvis du vil se udsendelsesdatoen for januar, skal du gå ind på shoppen og trykke på “Engangskøb – Januar”. Det vil også stå på siden “seneste boks”. Du kan også se fremtidige udsendelsesdatoer på siden “kommende bokse”.

Kan jeg ændre mine adresseoplysninger?

Du kan ændre din adresse ved at logge ind på din konto og trykke på “Adresse” og derefter “Rediger”. Herefter skriver du din nye adresse ind og trykker gem.

Hvordan ændrer jeg mine kortoplysninger?

Hvis du får et nyt betalingskort, er det vigtigt, at du logger ind på din konto og ændrer dine kortoplysninger. Dette gør du ved at logge ind på din konto, trykke på ”Abonnementer” og derefter trykke på ”Skift betaling”. Husk at trykke “opret abonnement” for at gennemføre, når du har indtastet de nye oplysninger. 

Kan jeg købe en boks uden at oprette abonnement?

Ja det kan du. Inde på shoppen vælger du blot blandt de bokse der står under “Enkeltkøb”. Her køber du kun den enkelte boks for den måned du har valgt (f.eks. “Engangskøb – Januar 2021”). Der sendes ikke yderligere bokse og du opkræves kun for den ene boks. 

Er der binding på abonnementet?

Nej der er ingen binding på abonnementet. Du skal dog være obs. på selv at opsige abonnementet for at det stopper. Ellers vil det fornyes efter den plan du har valgt (1, 3 eller 6 måneder). 

Du skal opsige abonnementet via email til os senest den 25. i måneden eller senest den sidste hverdag i måneden via din konto, for ikke at modtage den næste måneds boks. 

Email

hello@littlepurplebox.dk
Vi besvarer din besked inden for 24 timer.

Telefon

22 38 35 99
Man-fre kl. 17:30 – 19:00

Adresse

Blåkildevej 55B, 1. 2
9220 Aalborg Øst
(Ingen salg på adressen)

Følg os