fbpx

Kyst Care

Kyst Care er et dansk hudplejefirma, som blev startet af Charlotte Kyst i 2007. Charlotte startede med at røre sine produkter hjemme i sit køkken, og samtlige produkter blev testet på venner og familie. I dag bliver produkterne fremstillet i Sverige, og de indeholder kun naturlige ingredienser for at give dig den helt rigtige oplevelse af velvære. Produkterne er lette og simple at bruge i en travl hverdag og så giver dig et velvære-kys og et snert af luksus i din hverdag.

KYST CARE x LITTLE PURPLE BOX

KYST CARE x LITTLE PURPLE BOX

FACE OIL

Cruelty free og fri for parabener, silikone og ftalater.

Ansigtsolien fra Kyst Care giver en spændstig og elastisk hud, den har regenererende egenskaber og så tilføjer den huden fugt. Den kan også bruges til at give pleje og glans til håret. Den indeholder blandt andet broccoli- og avocadoolie som har beskyttende, blødgørende og fugtgivende egenskaber, arganolie som har blødgørende og anti-inflammatoriske egenskaber, samt jojobaolie som er sebumregulerende. Og så dufter den dejligt af citrusfrugter og patchouli.

Anvendes på renset hud. Påfør et par dråber i ansigtet efter serum. Ved anvendelse i håret gnides nogle dråber mellem hænderne, inden det påføres i hårets længder og ud mod spidserne.

LIP BALM

Cruelty free og fri for parabener, silikone og ftalater. 

Den dejlige Lip Balm fra Kyst Care indeholder blandt andet ricinusolie, bivoks, kokosolie og lanolin, som blødgører og beskytter dine læber, samtidig med at den tilfører en masse fugt, og så har den en dejlig frisk duft af krusemynte.

Påfør på læberne ved behov.