fbpx

LANTZ Copenhagen

LANTZ Copenhagen er et dansk hudplejebrand der blev stiftet af Camilla Lantz i 2015. LANTZ Copenhagen arbejder med naturlige og skånsomme ingredienser, der arbejder dybt i huden og som giver effektive resultater. Deres produkter er skabt til, at du kan skræddersy din daglige hudpleje med de produkter der passer bedst til dine behov og udfordringer. Desuden efterlader produkterne huden mættet og aldrig fedtet. LANTZ Copenhagen går op i at udvikle hudplejeprodukter, som giver dig en skøn og naturlig smuk hud. 

LANTZ COPENHAGEN x LITTLE PURPLE BOX

LANTZ COPENHAGEN x LITTLE PURPLE BOX

PRO Eyelash & Brow Serum

Cruelty free, allergivenlig samt fri for parfume og parabener.

LANTZ Copenhagens vippeserum hjælper dine øjenvipper og øjenbryn med at vokse hurtigere, samt blive længere og stærkere på bare seks uger. Serummet hjælper dine vipper til at blive, som du allerbedst kan lide dem – hele døgnet. Og så er det helt uden parfume og andre skadelige stoffer.

PRO RETINOL CREAM

Cruelty free og fri for parfume.

Cremen har en høj koncentration af retinol (vitamin A) der trænger dybt ind i hudens overflade hurtigt og effektivt. Den hjælper med at reducere fine linjer og rynker, og beskytter mod frie radikaler samt forebygger tidlig aldring af huden. Den fremskynder en naturlig kollagen produktion og fremskynder celleomsætningen. Din hud vil blive blødere og få et yngre udseende allerede efter 4 uger.

Vitamin C + Hyaluronic Acid Serum

Cruelty free og fri for parfume.

Serummet indeholder C-vitamin, som er en kraftig antioxidant, der styrker huden og udligner fine linjer og pigmentforandringer. Den stimulerer også dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen, samt mindsker solskader, som ofte viser sig som rynker. Den indeholder også Hyaluronsyre, som er ekstremt fugtgivende, og har en beroligende effekt på huden. Hyaluronsyre udglatter også fine linjer og genskaber ungdommelig fasthed.

YOUTH LIP ELIXIR SERUM

Cruelty free og fri for parabener.

LANTZ COPENHAGENs Youth Lip Elixir Serum plumper, omdefinerer, fugter og beskytter læberne. Serummet indeholder de reneste og mest kraftfulde botaniske ekstrakter og antioxidanter inklusive Hyaluronsyre, vitaminer C, E, & B5, samt Shea- & kakaosmør. Det er en luksuriøs og fugtgivende elixir, der synligt udglatter linjerne i læberne.

PLUMPER CLEAR SHINE LIP GLOSS

Cruelty free.

En transparent lipgloss, der øjeblikkeligt fugter og giver fyldigere læber, samt fjerner rynker og revner i læben og omkring munden. Produktet giver en øjeblikkelig synlig udjævning, og læberne fremstår bløde og fyldige.