fbpx

Laponie of Scandinavia

Laponie of Scandinavia er et finsk hudplejefirma, med fokus på bæredygtige materialer og simple produkter uden barske kemikalier. Alle deres produkter, herunder deres face oil og toner spray, er produceret i Finland og Sverige.
De stræber efter at bruge lokale produkter som er bæredygtigt produceret. De fokuserer altid på kvalitet, sikkerhed og effektivitet, og de bruger glas og aluminium som pakning, og et minimum af plastik. Alle deres produkter er cruelty free, veganske, alkohol fri samt parfumefri.

LAPONIE OF SCANDINAVIA x LITTLE PURPLE BOX

Laponie of Scandinavia x little purple box

FACE OIL

Cruelty free, vegansk og parfumefri.

Den fugtgivende olie er designet til hurtigt, at blive absorberet i huden med et næsten “matte finish”. Den hjælper med at holde på fugten i huden, og får din hud til at føles næret. Huden føles blødere, glatter, vel-hydreret og fyldig, og hjælper med at forøge den naturlige udstråling. Olien kan med fordel bruges om aftenen, så huden får et ekstra plejende hvil i løbet af natten. Olien fungerer fint under makeup.

Efter rensning af huden fordeles 1-4 dråber af olien i ansigtet. Juster antal dråber efter behov. Kan bruges morgen eller aften. Olien kan bruges alene, eller du kan efterfølgende anvende dag- eller natcreme for ekstra pleje af huden. 

TONER SPRAY

Cruelty free, vegansk, alkohol fri og parfumefri.

Laponies Toner Spray skaber balance, tilføjer fugt, og beroliger huden med naturlig ectoin, hav kelp (havtang) og lakridsrod, og efterlader huden blød og strålende. Den kan anvendes morgen og aften på rengjort hud, samt i løbet af dagen når huden har behov for ekstra fugt. Den kan også anvendes over makeup, og kan bruges til at få din makeup til at “sætte sig”.

Efter rensning af huden sprayes toneren direkte på ansigtet. Husk at lukke øjnene og hold flasken mindst 30 cm fra ansigtet, og lad toneren tørre naturligt. Derefter kan du anvende serum, ansigtsolie, og dag- eller natcreme. Kan bruges på ethvert tidspunkt af dagen eller aftenen for at køle, fugte og opfriske huden.