fbpx

Laritzy Cosmetics

Laritzy Cosmetics er et canadisk beauty brand der startede i 2016, med det formål at få kvinder til at føle sig lige så fantastiske, som de ser ud. Deres vision er gennemsigtighed i deres ingredienser og produktion, sådan at du som forbruger kan føle dig sikker i at bruge deres produkter, som alle indeholder hudvenlige ingredienser.
Lauritzy Cosmetics laver udover liquid lipstick og lipgloss i et utal af farver også, shade stix og en øjenskyggepallette.

LARITZY x LITTLE PURPLE BOX

LARITZY x LITTLE PURPLE BOX

LONG LASTING LIQUID LIPSTICK I FARVEN WHIP

Cruelty free, fri for parabener, BHT, BHA og ftalater.

Laritzy Cosmetics langtidsholdbare flydende læbestift, indeholder masser af pigment og den har en mat finish. Den fantastiske læbestift er vandfast, glider let hen over læberne, føles behagelig at have på, og så fugter den dine læber og virker behagelig hele dagen.

Inden du bruger læbestiften kan du eventuelt starte med en lip scrub. Begynd med at påføre læbestiften på din nederste læbe. Derefter skal du presse dine læber sammen, så den sætter sig på overlæben – på den måde har du nemmere ved at se din naturlige læbeform og “male” resten af din læbe. Til sidst former du din amorbue for at få et defineret og fuldendt look. 

SHADE stix i farven Mahalo

Cruelty free, fri for parabener, BHT, BHA og ftalater.

Laritzy Cosmetics cremede contour stick er lavet af en højpigmenteret formel, og den påføres let og præcis takket være den runde spids, og gør det nemt at forme og fremhæve ansigtet. Den skal bare påføres direkte på huden hvor ansigtets konturer ønskes markeret.

Denne shade stix anvendes efter foundation. Anvend den under kindbenene, langs næsen og langs kæben for et defineret look. Blend ud med fingerspidserne eller med en børste.