fbpx

Laritzy Cosmetics

Laritzy Cosmetics er et canadisk beauty brand der startede i 2016, med det formål at få kvinder til at føle sig lige så fantastiske, som de ser ud. Deres vision er gennemsigtighed i deres ingredienser og produktion, sådan at du som forbruger kan føle dig sikker i at bruge deres produkter, som alle indeholder hudvenlige ingredienser.
Lauritzy Cosmetics laver udover liquid lipstick og lipgloss i et utal af farver også, contour stick og en øjenskyggepallette.

LARITZY x LITTLE PURPLE BOX

LARITZY x LITTLE PURPLE BOX

LIQUID BEAM I FARVEN QUARTZ

Cruelty free, fri for parabener, BHT, BHA og ftalater.

Laritzy Cosmetics’ Liquid Beam er en multifunktionel illuminator. Den kan anvendes som en highlighter på de punkter i dit ansigt, som du gerne vil fremhæve, eller du kan bruge den som en shimmer øjenskygge. Den kan også bruges som en flydende eyeliner eller du kan blande den sammen med en mat øjenskygge for en mere dækkende og metallisk øjenskygge.

LIP GLOSS I FARVEN VERDICT

Cruelty free, fri for parabener, BHT, BHA og ftalater.

Den flotte lip gloss fra Laritzy har en diskret nude farve, som passer perfekt til ethvert look. Den fugter og plejer læberne, og så giver den shine til læberne uden at virke klistret.

Du kan anvende lip glossen alene eller over en læbestift for mere dækning. 

SHADE stix i farven Mahalo

Cruelty free, fri for parabener, BHT, BHA og ftalater.

Laritzy Cosmetics cremede contour stick er lavet af en højpigmenteret formel, og den påføres let og præcis takket være den runde spids, og gør det nemt at forme og fremhæve ansigtet. Den skal bare påføres direkte på huden hvor ansigtets konturer ønskes markeret.

Denne shade stix anvendes efter foundation. Anvend den under kindbenene, langs næsen og langs kæben for et defineret look. Blend ud med fingerspidserne eller med en børste. 

 

LONG LASTING LIQUID LIPSTICK I FARVEN WHIP

Cruelty free, fri for parabener, BHT, BHA og ftalater.

Laritzy Cosmetics langtidsholdbare flydende læbestift, indeholder masser af pigment og den har en mat finish. Den fantastiske læbestift er vandfast, glider let hen over læberne, føles behagelig at have på, og så fugter den dine læber og virker behagelig hele dagen.

Inden du bruger læbestiften kan du eventuelt starte med en lip scrub. Begynd med at påføre læbestiften på din nederste læbe. Derefter skal du presse dine læber sammen, så den sætter sig på overlæben – på den måde har du nemmere ved at se din naturlige læbeform og “male” resten af din læbe. Til sidst former du din amorbue for at få et defineret og fuldendt look.