fbpx

Lord & Berry

Lord & Berry er et italiensk beauty brand der startede i 1992. Deres filosofi er, at makeup er lige så meget et modetilbehør som et par sko eller en taske er, og deres mål er at styrke kvinder ved at få dem til at føle sig og se fantastiske ud. Deres produkter udvikles med hjælp af professionelle makeupartister, for at skabe de bedste produkter, som f.eks. deres øjenskyggestift og glimmer eyeliner, med ingredienser af højeste kvalitet. Lord & Berry er blevet en vigtig del af London Fashion Week og Milano Fashion Week, og deres innovative produkter er kendt verden over.

Lord & Berry x Little Purple Box

Lord & Berry x Little Purple Box

#REGLAM CRAYON EYE SHADOW I FARVEN GORGEOUS

Cruelty free, fri for parabener og parfume.

Den flotte øjenskyggestift fra det innovative brand Lord & Berry er en fløjlsblød stift, der er nem at lægge på øjenlåget og tone ud. Den giver en smuk og intens farve og har en fantastisk dækkeevne. Den er langtidsholdbar, og tværer ikke ud, så du er garanteret et flot look – hele dagen.

Påføres direkte på øjenlåget – brug globelinjen som stopklods. Derefter kan du korrigere med enten pensel, svamp eller fingerspidserne.  

PAILLETTES EYE PENCIL

Cruelty free.

Den flotte eyeliner fra Lord & Berry er langtidsholdbar og har en cremet konsistens, der gør den let at påføre. Den meget pigmenterede formel samt indholdet af macro glitter, giver et meget intens look, perfekt til smokey eyes.

Påføres langs den øvre og nedre vippekant for definerede øjne. Obs. den bør ikke anvendes langs den våde kant grundet indhold af glitter.