fbpx

Malée Skincare

Malée blev startet af afrikanske Zeze Oriaikhi i 2010. Brandet er opkaldt efter Zezes bedstemor, og navnet er et udtryk for kærlighed, der bruges til en lærd kvinde i Bini, som er det sprog der tales af en stamme i Nigeria. Malée er et luksuriøst hudplejebrand, der også laver parfume, som er inspireret af generationer af afrikanske helbredelsesritualer og skønhedstraditioner, og produkterne er velduftende og er lavet af naturlige ingredienser kombineret med moderne videnskab.

MALÉE x LITTLE PURPLE BOX

MALÉE x LITTLE PURPLE BOX

CONDITIONING BODY CREAM

Cruelty free, fri for parabener, silikone og mikroplastik.

Malées lækre og velduftende body cream nærer og beroliger din hud samtidig med, at den tilfører en masse fugt. Cremen har en let konsistens, og den absorberes let i huden. Den indeholder blandt andet kokosnøddeolie, avocadoolie (høj i vitamin A, B og D), sød mandelolie (høj i vitamin A, B1, B2 og B6), hvedekimolie (vitamin E), sheasmør og olivenfrugtolie som er rig på essentielle fedtsyrer.

Anvendes dagligt på hele kroppen efter bad.

Verdure Eau De Perfume

Cruelty free, fri for parabener, silikone og mikroplastik.

Malées naturlige parfume har en opløftende og forfriskende duft, som tager dig med på en spændende rejse gennem de frodige mangroveskove og de flotte vådområder i Afrika. Den har blandt andet noter af citrus, mynte og patchouli. Parfumen er formuleret med 30% rene duftolier for lang holdbarhed, og blot et par sprøjt er nok til at føle dig energisk og velduftende hele dagen.

For at få det optimale ud af parfumen skal du sprøjte den på de steder, hvor din puls slår kraftigst, og din hud dermed bliver varmest: dine kraveben, mellem brysterne, på indersiden af albuerne og på håndleddene. Husk dog at du ikke må gnide håndleddene sammen, efter du har påført parfumen – det ødelægger nemlig duften.