fbpx

MCoBeauty

MCoBeauty er et australsk beautybrand, der blev startet af Shelley Sullivan i 2019. Shelley står også bag ModelCo, og har mange års erfaring fra både modelbranchen og beautybranchen. MCoBeauty er inspireret af almindelige kvinder, som ønsker troværdige og effektive produkter, og de fokuserer på aktuelle tendenser, samt laver innovative produkter til budgetvenlige priser.
Udover mascara, som giver et superfyldige vipper, så laver MCoBeauty også blandt andet øjenskygger, eyeliner, lipgloss, læbestift og foundations.

MCo Beauty x little purple box

MCo Beauty x little purple box

FATLASH VOLUMISING MASCARA

Cruelty free, vegansk og fri for gluten.

Lav et dramatisk look med MCoBeautys Fatlash Volumising Mascara, en sort mascara der skaber superfyldige vipper, som ser længere og tykkere ud. Den kombinerer en opbyggelig, holdbar formel med en buet silikonebørste, der effektivt dækker, adskiller og løfter hver vippe. Spidsen gør det muligt at påføre mascaraen lodret, så selv de mindste vipper fanges. Den cremede mascara er kulsort og giver et uimodståeligt look, og den hverken udtørrer eller drysser.

Fatlash Volumising Mascaraen fra MCoBeauty skal påføres fra rod til spids. Derefter stryges børsten fra side til side med hvert strøg, for derved at tilføre maksimal tykkelse og længde til vipperne.