fbpx

Merme Berlin

MERME Berlin er skabt af den australske model Claire Ralston, og hendes produkter er inspireret af hendes bedstemor, som altid brugte hjemmelavet, naturlig og højkvalitets olie til at kurere enhver hudlidelse.
MERME er indbegrebet af ren og kraftfuld hud- og hårpleje, og deres ingredienser er udvundet af organiske planter og nødder af den bedste kvalitet. Deres produkter er fugtgivende og beskytter alle hudtyper i alle aldre.
Alle produkterne fra MERME Berlin er cruelty free, veganske, organiske og fri for parfume og genmodificerede ingredienser.

merme berlin x little purple box

Merme Berlin x Little Purple Box

FACIAL HYDRATION SERUM

Cruelty free, vegansk, organisk, fri for parfume og GMOs.
Velegnet til alle hudtyper.

MERME’s Facial Hydration Serum er en fugtgivende og beskyttende formel med ultra-ren, vegansk hyaluronsyre. Hyaluronsyre er ekstremt fugtgivende, har en beroligende effekt på huden, mens fine linjer udglattes og ungdommelig fasthed genskabes. Serummet skaber en beskyttende hinde som holder på fugten i huden, og den efterlader huden fløjlsblød og strålende.

Efter din daglige renserutine pumper du er par dråber ud i håndfladen og fordeler serummet forsigtigt i ansigtet med fingerspidserne. Derefter påføres dag- eller natcreme. Serummet anvendes morgen og aften for at opnå det bedste resultat.