fbpx

Molton Brown

Molton Brown er et britisk hudplejefirma der startede i 1971. De er en af Englands første producenter af luksuriøse håndsæber, og de er i dag kendt for deres luksuriøse bade- og hudplejeprodukter, samt deres store udvalg af eksotiske dufte. Deres produkter er farverige og indeholder eksotiske ingredienser og dristige dufte som er inspireret af Londons excentricitet. Deres produkter produceres i England og sælges i dag over hele verden.
Molton Brown er desuden Kongelig Hofleverandør af toiletartikler til Hendes Majestæt Dronning Elizabeth ll af Storbritannien. 
Udover shower gels laver Molton Brown blandet andet håndcremer, badeolie, badesalt, body scrubs, body loation, shampoo og balsam.

MOLTON BROWN x LITTLE PURPLE BOX

MOLTON BROWN x LITTLE PURPLE BOX

Orange & Bergamot Bath & Shower Gel

Cruelty free, vegansk, parabener og gluten.

Molton Browns Bath & Shower Gel dufter af appelsin, bergamot og orangeblomst og bringer tankerne til en appelsinlund i syden. Og vitaminrig appelsinolie efterlader huden renset og med et strålende udseende.

Kan anvendes i bruseren eller kan hældes i badekarret for en boblende badeoplevelse.

HEAVENLY GINGERLILY BATH & SHOWER GEL

Cruelty free, vegansk, fri for parabener og gluten.

Molton Browns Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel er en eksotisk badeoplevelse med topnoter af kardemomme, ingefær og kryddernellike og lilje, samt bundnoter af cedertræ, sandeltræ og moskus. Så når du hopper en tur i badet, vil du blive indhyllet i den fantastiske duft og blive tryllet til Tahitis strande.

Molton Browns Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel kan anvendes i bruseren eller den kan hældes i badekarret for en bonlende badeoplevelse.