fbpx

Natalie Maria Scandinavia

Natalie Maria Overgaard skabte i 2020 sit eget beauty brand – Natalie Maria Scandinavia. Natalie har siden barnsben haft en kæmpe passion for beauty, og er uddannet inden for beauty- og helsebranchen. Hun kom på idéen til hendes eget brand, da hun altid har følt, at der manglede noget i hendes beauty samling – nemlig elegante pensler som ikke fælder, er nemme at rengøre, og ikke mindst makeup redskaber der gør det nemt at lægge den helt perfekte makeup!
Natalie går ikke på kompromis med kvaliteten, og hendes produkter er skabt til jer som elsker at fremhæve jeres naturlige skønhed, og som elsker at skabe et flot resultat med de perfekte redskaber. Produkterne, som omfatter pensler, cleaning mat, beauty sponge og serum, er også designet med en avanceret teknologi, der garanterer en perfekt påføring og en fantastisk holdbarhed.

NATALIE MARIA SCANDINAVIA X LITTLE PURPLE BOX

NATALIE MARIA SCANDINAVIA X LITTLE PURPLE BOX

BEAUTY SPONGE

Cruelty free.

Den smarte beauty sponge påfører nemt alle former for makeup produkter. Fordelen ved at bruge en beautyblender frem for en makeupbørste er, at beautyblenderen kan komme til steder, hvor en makeupbørste ikke kan. Den runde form og en 360 graders overflade giver et perfekt jævnt resultat uden at efterlade penselstrøg eller linjer, så resultatet er et mere naturligt look. En anden væsentlig fordel er, man ikke spreder bakterier rundt på huden når man anvender en beautyblender, på grund af det materiale den er lavet af. Hvis man sørger for at vaske den korrekt, kan den holde i mindst 3 måneder.

Fugt først svampen. Påfør din foundation på silikoneoverfladen. Gnid eller stryg produktet på ansigtet med svampen. Anvend den spidse ende rundt om næsen, under øjnene og andre steder, der kræver mere præcision. Slut eventuelt med at duppe ansigtet med siden uden silikone for et ensartet look.