fbpx

new cid cosmetics

NEW CID Cosmetics er et cruelty free, professionelt kosmetikmærke fra England, som blev grundlagt i 2005. De er et af de få kosmetikbrands, som har et kreativt team, der indebærer hundredevis af makeupartister. Teamet leverer ekspertviden og tips til NEW CIDs hovedkvarter hver eneste dag. Der bliver således hele tiden arbejdet koncentreret og målrettet på at forbedre, sammensætte, og udvikle produkterne.
Deres makeup er af salonkvalitet og kommer i innovativ pakning, samt har udsøgte farver, som er anvendelige og lette at påføre. De har et bredt sortiment, og produkterne henvender sig både til unge og ældre kvinder.

NEW CID COSMETICS x LITTLE PURPLE BOX

New Cid Cosmetics x Little Purple Box

SMOKEY CLASSICS EYE PALETTE

Cruelty free.

NEW CID Cosmetics klassiske smokey øjenskyggepalette er en kunstnerisk palet til øjnene, med 10 flotte farver. Den indeholder både matte og metalliske farver, og gør det enkelt at skabe et naturligt look, smokey eyes og alt derimellem. Paletten indeholder en nem applikations guide for en ubesværet påføring der hjemme.

Følg guiden i paletten for, at skabe de perfekte smokey eyes eller et nedtonet hverdagslook. Brug gerne en eye base primer for, at øjenskyggen skal holde længere. 

I-GLOSS I FARVEN CHERRY POP

Cruelty free.

Denne lipgloss i gel form fra det engelske kosmetikmærke NEW CID Cosmetics, giver en let og behagelig effekt på læberne, der ikke klistrer. Den indeholder vitamin E som plejer og beskytter dine læber samtidig med at du får farve og glans. Lipglossen har et indbygget spejl samt lys, hvilket gør den let at påføre når som helst.

Lipglossen kan enten påføres over bare læber eller over en læbestift.