fbpx

Noble Isle

Noble Isle er et britisk hudplejefirma, som især er kendt for deres luksuriøse badeprodukter og udsøgte duftkollektioner, og de har blandt andet vundet prisen ”Luxury British Brand of Tomorrow”.
Deres produkter er inspireret af de britiske øers kulturelle rigdomme, og produkterne er skabt med ekstrakter fra lokale producenter, herunder rabarber fra England, tang fra Irland, byg fra Skotland og rødbeder fra Wales. Alle deres produkter indeholder en overdådig duft, som er skabt til at tage dig med på en rejse, udløse minder og løfte humøret. Alle deres produkter er cruelty free, parabene fri og sulfat fri.

Noble Isle i Little Purple Box

Noble isle i little purple box

Tea Rose Luxury Bath & Shower Gel

Cruelty free, vegansk, fri for gluten, parabener og sulfater.

Noble Isles Tea Rose Shower Gel er inspireret af det britiske ritual om eftermiddagste. Den har en ren, charmerende duft, med den ynde og finesse der forbindes til eftermiddagste i London. Med duft af beroligende sorte teblade og engelske rosenblade, blandet med forfriskende noter af jasmin og salvie er du garanteret en velduftende badeoplevelse.

Willow Song Luxury Bath & Shower Gel

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater og gluten.

Noble Isles lækre Willow Song Shower Gel dufter af forår i Yorkshire med noter af rabarber, enebær, rosmarin og estragon. Den er rig på vitamin C og kalcium, der er kendt for sine forfriskende egenskaber. Så nyd et dejligt bad imens duften af rabarber fylder badeværelset.

Fireside Luxury Body Lotion

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater og gluten.

Noble Isles lækre og krydrede Fireside Body Lotion er skabt til alle hudtyper. Den har en let konsistens, og den absorberes let i huden. Blandingen af sort peber, kanel og ingefær genoplader sanserne, samtidig med at den gør huden blød og smidig og så har den en lækker krydret duft. Den indeholder blandt andet også beroligende vanilie og organisk rødbedeekstrakt.

Fireside Luxury Bath & Shower Gel

Cruelty free, vegansk, fri for parabener, sulfater og gluten.

Genoplad huden med den krydrede shower gel fra Noble Isle. Den har orientalske noter, og varmer forsigtigt huden med lækre ingredienser som sort peber, ingefær og rosa peber. Den indeholder også kanel, cypressolie, beroligende vanilie og vitaminrig organisk rødbedeekstrakt. Den skaber en helt igennem lækker og luksuriøs badeoplevelse.