fbpx

Nourish London

Nourish London er et britisk hudplejefirma, som producerer vegansk og organisk hudpleje. Firmaet er skabt af Dr. Pauline Hili, som med 30 års erfaring inden for organisk hudpleje har skabt nogle effektive og innovative produkter, som giver smuk, strålende og sund hud.
Eftersom de kun anvender naturlige ingredienser, finder du ikke parabener, sulfater, silikone, alkohol eller mineral olie i deres produkter.
Nourish London udvikler en helt masse forskellige produkter, her kan blandt andet nævnes toner spray, ansigtsserum, ansigtsmasker, øjencreme, ansigtscreme, håndcreme, bodylotion, cleanser og shower gel.

Nourish London x Little Purple Box

Nourish London x Little Purple Box

SKIN RENEW CLEANSER

Cryelty free, vegansk, 82% organisk, fri for alkohol, parabener, sulfater, mineral olie og silikone.

Nourish Londons Cleanser indeholder argan-, jojoba- og hjulkrone olie samt ekstrakt fra grønkål, hvilket hjælper med at genopbygge hudens naturlige lipider (molekyler der støtter hudens celler på samme måde som mørtel i en murstensvæg), samt modvirker virkningen af forurening og makeup.

Kan anvendes på tør eller fugtig hud. Produktet påføres på en vatrondel og stryg derefter hen over ansigtet med varmt vand. Du kan derefter følge din almindelige hudplejerutine med serum, øjencreme samt dag- og natcreme.
Tip: Vi anvender først makeupfjerner, for derefter at bruge en cleanser til at fjerne de sidste rester af makeup og smuds.