fbpx

OM OS

 

Bag Little Purple Box finder du Christina og Jeanette, søskende og ejere/stiftere af Little Purple Box. Vi er 34 og 31 år, og er uddannet indenfor henholdsvis kommunikation og jura.

Ideen til Little Purple Box udsprang, på baggrund af vores passion for beauty og produkter med fokus på bæredygtighed og skånsomme ingredienser. Vi manglede en beautyboks, som opfyldte disse krav, samtidig med at den emmede af luksus, så i julen 2018 besluttede vi os for at skabe Little Purple Box.

Vi har valgt, at vores boks skal have fokus på internationale brands, sådan at I altid er garanteret at blive introduceret for nye og innovative brands. Vi tester selv alle produkter, da vi aldrig vil inkludere produkter i boksen, som vi ikke selv er tilfredse med. Desuden bruger vi store beløb på indkøb af indhold til boksen, da vi ønsker, at få de bedste produkter med i boksen. Vi har også stor fokus på at produkterne så vidt muligt skal være i full size, sådan at I virkelig kan teste produkterne og se resultater efter brug. Målet med Little Purple Box er nemlig, at I vil få nogle nye favoritter til toilethylden, og at boksen hver måned vil skabe glæde og begrejstring når I pakker den ud.