fbpx

Organic Apoteke

Organic Apoteke er et britisk hudplejefirma skabt af Dr. Nitasha Buldeo. Nitasha er inspireret af hendes bedstemor, som blev antaget for at have ”helbredende hænder”. Hendes bedstemor fungerede som både ayurvedisk læge og præstinde. Da Nitashas familie flyttede fra Rajasthan til Sydafrika plantede bedstemoren indiske urter og blandede dem med de lokale urter, og tilberedte behandlinger til en lang række hudlidelser. Nitasha tog en mere videnskabelig vej, og inspireret af bedstemorens urter og medicin, skabte hun efter 15 års research Organic Apoteke. Organic Apoteke er sund, luksuriøs og effektiv hudpleje, der opstrammer og giver huden næring på celleniveau.
Deres produkter, herunder deres ansigtsmaske og øjencreme, er cruelty free, vegetariske, økologiske, samt fri for parabener, alkohol, sulfater, petrokemiske stoffer samt kunstig parfume og farvestoffer.

ORGANIC APOTEKE x LITTLE PURPLE BOX

Organic Apoteke x Little Purple Box

REJUVENATING FACE MASK

Cruelty free, vegetarisk, økologisk, fri for parabener, alkohol, sulfater, petrokemiske stoffer samt kunstige parfume og farvestoffer.

Organic Apotekes Rejuvenating Face Mask indeholder blandt andet pentapeptid som blødgør, støtter hudens struktur, og opstrammer og styrker huden, samt shea smør der giver en ensformig teint og beskytter mod dehydrering, samt honning der er antibakteriel og helende. Den lækre ansigtsmaske giver derfor et øjeblikkeligt løft til træt og dehydreret hud, mindsker fine linjer og rynker, samt fremmer blodcirkulationen.

Anvendes én gang om ugen. Påfør et rigt lag af masken i ansigtet og halsen, undgå øjenomgivelserne. Lad masken sidde i 15-20 minutter, og rens den derefter af med lunkent vand. 

REJUVENATING EYE CREAM

Cruelty free, vegetarisk, økologisk, fri for parabener, alkohol, sulfater, petrokemiske stoffer, kunstig parfume og farvestoffer. Velegnet til alle hudtyper.

Organic Apotekes øjencreme reducerer fine linjer og rynker, hævede øjenomgivelser og mindsker mørke rander. Den indeholder blandt andet pentapeptide der opstrammer og styrker huden, samt støtter hudens struktur. Blåbær som har et højt indhold af antioxidanter og øjentrøsteekstrakt der reducerer poser under øjnene og lysner trætte øjne.

Ryst bøtten godt inden brug. Dup en lille mængde rundt om øjet om morgenen og aftenen.