fbpx

PAESE COSMETICS

PAESE Cosmetics er et polsk beauty brand som udvikler makeup der er kombineret med hudpleje. Deres produkter vil derfor nære din hud samtidig med, at den fremhæver din naturlige skønhed. Produkterne indeholder blandt andet dyrebare olie, planteekstrakter og aktive ingredienser, som garanterer en sund, frisk og strålende teint.

PAESE X Little Purple Box

PAESE X Little Purple Box

Neglelak i farven Choco Berry

Cruelty free.

PAESE Cosmetics neglelak er hurtigtørrende og nem at bruge. Neglelakken er blandt andet rig på calcium og magnesium biokeramisk kompleks, der plejer og styrker neglene. Og så giver den det dér look, som havde du fået en professionel manicure.

ANVENDELSE:
Start evt. med at påføre en base coat og afslut med en top coat for ekstra lang holdbarhed.
Påfør 2 lag og lad det tørre i mindst to minutter.

DEEP NUDE EYESHADOW PALETTE

Cruelty free.

Paletten er inspireret af naturen, og indeholder 12 langtidsholdbare øjenskygger, der vil fremhæve enhver kvindes naturlige skønhed. Takket være nyudviklede formler er skyggerne meget nemme at påføre, og de oxiderer ikke, hvilket betyder, at de ikke mister deres pigment. Skyggerne har en glat og cremet konsistens, og de fugter samtidig huden og forhindrer dehydrering.

ANVENDELSE:
Med denne flotte palette kan du skabe alt fra et naturligt look til et flot party look.

HIGH Gloss Liquid Lipstick i farven SOFT nude

Cruelty free.

Den flydende læbestift fra, beauty/makeup brandet, PAESE Cosmetics glider perfekt på læberne og er beriget med intense farvepigmenter, der giver læberne en holdbar farve samtidig med at den plejer læberne.

Påføres direkte på læberne med applikatoren.