fbpx

Percy & Reed

Percy & Reed er et britisk brand skabt af Adam Reed og Paul Percival, to kendis frisører med årtiers erfaring i bagagen.
Efter at have arbejdet flere årtier i branchen, slog de to frisører sig sammen, og startede en salon i London. De brugte deres fælles erfaring til at udvikle deres egne banebrydende produkter, som er moderne og virkelig fungerer. Percy & Reed har i dag vundet flere priser, og deres produkter er kendt verden over for at bringe og A-liste- og salonkvalitet ind i hjemmet.
Alle deres produkter, herunder denne leave-in primer, er cruelty free, veganske og fri for parabener.

Percy & reed x little purple box

Percy & Reed x Little Purple Box

PERFECTLY PERFECTING WONDER BALM

Cruelty free, vegansk og fri for parabener. Kan anvendes af alle hårtyper.

Percy & Reeds Wonder Balm med salonkvalitet, er en leave-in primer til dit hår, og den skaber en lækker base for ethvert stylingsprodukt. De stylingsprodukter som du normalt anvender, vil være meget nemmere at påføre og arbejde med. Den vil gøre din styling rutine mere effektiv, og giver dig mere kontrol over håret og giver et bedre og mere holdbart resultat. Den vil tilføje fugt, glans, definition, blødhed, let hold, beskyttelse mod krusning i op til 72 timer.

Produktet kan bruges alene eller som en base, før der anvendes stylingsprodukter. Påfør en lille mængde i håndklædetørt hår, arbejd fra rod til spids. Anvend derefter dine stylingsprodukter, og føntør håret. Der kan alternativt også anvendes en lille mængde i tørt, stylet hår for at give defination.