fbpx

Seacret

SEASCRET laver luksuriøs hudpleje baseret på salt, vand, mudder og mineraler fra Det Døde Hav. Deres produkter er skabt af en blanding af innovativ teknologi og naturlige ingredienser med helende egenskaber. Det Døde Hav ligger på det laveste punkt på jorden – og også det salteste. Det indeholder salt på et koncentrationsniveau 10 gange højere end andre oceaner, og er mættet i mineraler, hvoraf 12 er unikke kun for Det Døde Hav. De mineraler, der findes i Det Døde Hav og dets mudder er kendt over hele verden for sin helende og foryngende egenskaber.

SEACRET x LITTLE PURPLE BOX

SEACRET x LITTLE PURPLE BOX

AGE REVERSE CUPRA MASK

Cruelty free.

Cupra masken er en kraftfuld anti-age sheet maske der blandt andet indeholder amino protein, niacinamide samt adenosine, som forbedrer hudens elasticitet, bekæmper aldringstegn, samt hjælper huden med at producere kollagen. Den indeholder også mineraler fra Det Døde Hav, som har en hudopstrammende effekt samt en gunstig virkning på det øverste hudlags blodcirkulation.

Start med at rense ansigtet. Påfør derefter masken og lad den sidde i 10-20 minutter. Massér derefter det overskydende serum ind i huden.