fbpx

Skimono

Skimono er et britisk hudplejefirma, som siden 2015 har lavet innovative masker – herunder denne ansigts-, fod- og håndmaske. Deres produkter har til formål at modvirke de skadelige effekter som forurening, solskader og stress har på vores hud. Deres unikke kombination af masketeknologi fra Asien og berigende serum efterlader din hud blød og sund, og giver dig en intens spa-lignende behandling. Deres produkter gendanner hudens vitalitet og får huden til at se mærkbar yngre og sundere ud.
Alle deres produkter er cruelty free, fri for parabener og toksiner.

Skimono x Little Purple Box

SKIMONO x little purple box

INDULGENCE PACK

Cruelty free, fri for parabener og toksiner. Indeholder 3 masker.

Total Conditioning: En rigtig lækker maske til fødderne. Den er blandt andet lavet af sheasmør og olivenolie, der har fugtgivende egenskaber og bidrager til at blødgøre hård hud og udglatter sprækker. Ekstrakt af kamille fungerer antibakterielt og giver øjeblikkelig en kølende fornemmelse.

Intense Nourishment: Håndmaske der indeholder et serum beriget med sheasmør, aloe vera og hyaluronsyre. Desuden modvirker den tørhed og efterlader huden blød og næret.

Advanced Moisturisation: En ansigtsmaske der indeholder ekstrakt af rose samt hyaluronsyre. Den reparerer tør og skadet hud, samt giver huden en fornyet udstråling.