fbpx

Skin & Tonic London

Skin & Tonic London er et britisk hudplejefirma som kun bruger skånsomme, økologiske, friske ingredienser som gavner huden, og gør den frisk og sund. Brandet er skabt af ægteparret Sarah og Josh, da Sarah efter flere år med hudproblemer valgte at skabe sine egne rene og bæredygtige produkter for at kurere sin hudlidelse.
De bruger kun naturlige ingredienser og du finder derfor ikke silikone, alkohol, syntetisk parfume, sulfater eller konserveringsmidler i deres produkter. Alle deres produkter, herunder denne makeupfjerner, er selvfølgelig cruelty free. Alle deres produkter bliver lavet i England i små partier, og du er derfor altid garanteret helt friske produkter.

SKIN & TONIC LONDON x LITTLE PURPLE BOX

Skin & Tonic London x Little Purple Box

MAKE UP REMOVER

Cruelty free, 100% naturlig, økologisk, fri for gluten, mælkesyre og GMO.

Skin & Tonics makeupfjerner er formuleret med en let, uparfumeret olie. Den indeholder kun 5 ingredienser, og er rig på vitamin A og E hvilket blødgør og giver fugt til huden, samt omega 3 og 6 som naturligt øger hudens elasticitet. Den er yderst skånsom, og velegnet til alle hudtyper, og den fjerner effektivt vandfast øjen- og læbemakeup. Den kan også anvendes som en ansigts- og kropsolie.

Bruges ved at vædde en vatrondel, og fej blidt hen over øjenlåg, vipper og ansigt. Overskydende produkt kan skylles væk med lunken vand. Den kan også masseres ind i ansigtet efterfølgende som en ansigtsolie.