fbpx

Skøn Skincare

SKØN SKINCARE er et dansk hudplejefirma skabt af Mina Ingerslev, som har en baggrund som kosmetiker, og hun har blandt andet været med til at udvikle kosmetik og makeup for flere virksomheder. Med SKØN SKINCARE har Mina udlevet sin drøm om at skabe et kompromisløst luksusprodukt i høj kvalitet, med de bedste naturlige råvarer.
SKØNs produkter er produceret under grønne og miljøvenlige forhold, og de er baseret på friske, rå og koldpressede olier og aktiver. Ingredienserne er nøje udvalgt så de har det højeste niveau af antioxidanter, vitaminer og mineraler, og så er de produceret i små mængder, så du altid er garanteret friske og nylavede produkter.

S:KØN i Little Purple Box

S:KØN i Little Purple Box

Buriti Face Oil

Cruelty free, vegansk, 100% naturlige ingredienser, plante baseret og koldpresset.

Buriti Face Oil er en ekstrem virkningsfuld olie på grund af dens meget høje niveau af beta-karoten. Hele fem gange højere end gulerodskerne olie. Da niveauet af A-vitamin er meget højt fungerer Buriti Face Oil perfekt til en moden og tør hud. Olien er ekstra rig på nærende fedtsyrer, som får huden til at føles blød, smidig og velfugtet. Den fungerer derfor perfekt til om natten enten som erstatning for din natcreme eller sammen med den. Dens gyldne tone fra beta-karoten giver huden et smukt og varmt skær. Den absorberes fint og efterlader huden mæt, smuk og glødende.

Lip Balm

Cruelty free, vegansk, 95% økologisk, 99% naturlige ingredienser.

Vanilla Lip Balm er plejende og blødgørende luksus til dine læber. Den lækre salve indeholder kun sunde, nærende olier som shea- og mangosmør, jojoba-, ricinus- og kokosolie. Den indeholder også E-vitamin, som er en antioxidant, der har en helende effekt på huden. Salven virker plejende og blødgørende på læberne, og så kan den også anvendes på tørre neglebånd eller ru pletter på huden. Den er også formuleret uden vand, så den er rigtig effektiv at bruge om vinteren, da den fungerer godt som en barriere mod kulde.