fbpx

Slay Cosmetics

SLAY Cosmetics er et britisk makeupbrand. De laver professionel makeup, og deres highlighters er blandt andet brugt af selveste Jennifer Lopez.
Deres produkter er 100% veganske og cruelty free, og de anvender kun de bedste ingredienser for at skabe produkter af den højeste kvalitet. De er mest kendt for deres highlighter, som virkelig kan fuldende ethvert look.

Udover Slay Your Contour Kit laver SLAY Cosmetics også highlighters og flydende læbestifter i en masse forskellige farver, samt makeup børster.

SLAY COSMETICS x LITTLE PURPLE BOX

Slay Cosmetics x Little Purple Box

SLAY YOUR CONTOUR KIT

Cruelty free og vegansk.

SLAY Cosmetics Slay Your Contour Kit består af 6 forskellige farver, der fremhæver, markerer og highlighter dine ansigtstræk på smukkeste vis. De er lavet i en blød og cremet formel, der nemt kan tones ud, og som kan anvendes til at fremhæve kindbenene, markere næsen og definere kæbelinjen.

Produktet anvendes efter foundation. Starte med at anvend de lyse farver til at fremhæve de højeste punkter på ansigtet, og anvend derefter de mørke toner til at forme områder som du vil definere. For det bedste resultat, anvend da en makeup børste til at blende farverne ud for en ensartet finish.