fbpx

So susan cosmetics

So Susan er et amerikansk beauty brand, der laver farvestrålende makeup med anti-age effekt. Vi har ofte makeup på dagligt i flere timer af gangen, og So Susan Cosmetics’ filosofi er, at deres makeup derfor skal indeholde ingredienser, der gavner huden, som for eksempel at stimulerer hudens cellefornyelse. Deres makeup indeholder blandt andet biopeptider, der trænger ind i huden og får huden til at bygge og genoprette kollagen og elastin i huden, så man får en fastere hud.
Deres produkter, herunder deres highlighter og blush, er cruelty free, veganske, allergivenlige, fri for parabener, mineral olie, ftalater og gluten.

So Susan Cosmetics x Little Purple Box

SO Susan Cosmetics x Little Purple Box

LIGHT SHIFTING HIGHLIGHTING CREAM I FARVEN PRIVATE JET

Cruelty free, vegansk, allergivenlig, fri for parabener, mineral olie, ftalater og gluten.

So Susans flotte highlighter er en hybrid creme-gel med en ultrakoncentreret blanding af fin glimmer og holografiske regnbuepartikler. Highlighteren tilpasser sig din hudfarve så den giver en drømmende glød. Den indeholder blandt andet tetrapeptide-21, som booster produktionen af kollagen og minimerer synligheden af rynker. Desuden indeholder den edelweiss ekstrakt der virker beroligende og lindrende på huden.

Påføres med fingerspidserne eller med en makeup svamp/børste på de dele af ansigtet, som du ønsker at fremhæve, såsom kindben, amorbuen, næseryggen og øverst under øjenbrynet. 

UNIVERSAL BLUSH

Cruelty free, vegansk, allergivenlig, fri for parabener, mineral olie, ftalater og gluten. 

So Susans Universal Blush er skabt til at arbejde med hudens naturlige kemi for at skabe en universel, frisk og naturlig farve, der er smigrende på alle hudfarver. Den indeholder blandt andet æble ekstrakt, der stimulerer hudens cellefornyelse, samt kobberpeptider der mindsker synligheden af rynker og øger hudens elasticitet.