fbpx

Studio 10

Studio 10 Beauty er et engelsk makeup brand med mottoet ”We DON’T do antiaging makeup – we do age PERFECT makeup”. Deres makeup er skabt til at passe til kvinder i alle aldre, men de er især velegnet til moden hud.
Deres makeup er specifikt designet til at skulpturere ansigtet, og alle deres produkter er kendt som ”spanx for the face”. Alle deres produkter er cruelty free, veganske og parabene fri.

Studio 10 Beauty’s produkter omfatter blandt andet serum, primer, foundation, concealer, bronzer, highlighter, øjenskygger, mascara, plumping blush samt lipgloss og læbestift.

STUDIO 10 x LITTLE PURPLE BOX

Studio 10 x Little Purple Box

PLUMPING BLUSH GLOW-PLEXION

Cruelty free, vegansk og parabene fri.

Studio 10 Beauty’s Plumping Blush er formuleret med Adipofill, som er lysreflekterende perler og polymer der hjælper med at absorbere olie for et holdbart look. Blushen ”plumper” huden og giver en øjeblikkelig sund og flot glød til kinderne. Blushen fra Studio 10 Beauty kan bygges op til ønsket intensitet, og blender let ind i huden.

Blushen påføres på kinderne med fingerspidserne eller en makeupbørste, dup og blend i opadgående bevægelser. Den kan også blandes i din bodylotion eller ansigtscreme for et ekstra glow til ansigtet og kroppen.