fbpx

Su-Man

Su-Man er et britisk hudplejefirma med rødder i Taiwan. Su-Man er også navnet på kvinden bag brandet. Su-Man voksende op på en gård i Taiwan, og begyndte der at skabe sin egen hudpleje ved at bruge naturlige ingredienser med anti-aging egenskaber.
Produkterne er skabt af de mest kraftfulde aktive ingredienser fra Østen og Vesten, og du finder blandt andet ekstrakt fra vandmelon, papaya, granatæble og orkideer i produkterne. Su-Mans produkter, blandt andet denne peeling scrub, er i dag elsket af kvinder verden over, og hendes produkter anses for et naturligt alternativ til botox.

SU-MAN x LITTLE PURPLE BOX

Su-Man x Little Purple Box

REFINING FACIAL POLISH

Cruelty free. For alle hudtyper. Peeling scrub.

Su-Mans Facial Polish fungerer som en scrub og en kemisk peeling. Den starter som en gel og ændrer derefter tekstur til små hvide partikler. Den indeholder blandt andet ekstrakt fra vandmelon og blade fra Ginkgo træer, som bekæmper frie radikaler, tidlig aldring af huden, har antiinflammatoriske egenskaber samt fremmer hudcellernes regeneration.

Ved brug drej på tuben til der kommer en lille åbning i bunden (obs. tuben kan ikke tages af), pres produktet ud i hånden og påfør det derefter på et rent og tørt ansigt. Massér derefter ind i ansigtet i ca. 1 minut. Produktet ændrer efter kort tid tekstur til små klumper/hvide partikler (ligner små våde stykker papir). Det er disse partikler som eksfolierer huden. Skyl derefter af med varmt vand.