fbpx

Tabitha James Kraan

Tabitha James Kraan er et britisk luksusbrand skabt af ægteparret Dennes og Tabitha. De har fokus på at anvende bæredygtige og organiske ingredienser, og kun skabe hårprodukter der indeholder rene ingredienser, der ikke skader håret og hovedbunden.
Deres produkter er formuleret med tre hovedprincipper i tankerne; Oliebalancering, korrekt rensning og fugtlagering, og deres produkter er skabt til ikke at strippe håret for fedt, hvilket kan føre til tørhed og kløe i hovedbunden.
Med deres produkter behøver du ikke at gå på kompromis med sundhed eller skønhed. Alle deres produkter, herunder denne hårolie, er cruelty free, 100% naturlige samt fri for parabener og kemi.

TABITHA JAMES KRAAN x LITTLE PURPLE BOX

Tabitha James Kraan x Little Purple Box

SCENTED ORGANIC HAIR OIL

Cruelty free, 100% naturlig, 99% økologiske ingredienser, fri for parabener og kemi.

Den lækre hårolie fra Tabitha James Kraan beskytter og nærer håret og hovedbunden. Den hjælper med at genskabe dit hårs naturlige skønhed, glans og udstråling, og så er den fyldt med antioxidanter og optages let i håret. Den indeholder blandt andet olie fra havtorn, som beskytter mod oxidativt stress og støtter collageproduktionen, samt saflor som øger hårets evne til at fastholde og tiltrække fugt, og hybenrose der styrker hovedbund og hår.

Som behandling: Ryst altid flasken før brug. Pump 1-2 gange, afhængigt af længden på dit hår. Påfør olien i vådt eller tørt hår. Lad det sidde i 10 minutter. For ekstra nærende effekt kan du lade det sidde natten over. Rens derefter håret grundigt for at fjerne overskydende olie.
Som styling: Tag en dråbe og varm den grundigt mellem hænderne. Påfør derefter olien på de lange hårstrå og spidser, for at give håret vægt, fylde og glans.