fbpx

The Konjac Sponge Company

The Konjac Sponge Company er et britisk hudplejefirma skabt af Michele Riley. Alle deres svampe bliver håndlavet i de vulkanske bakker på Jeju-øen i Sydkorea. Svampene er fulde af antioxidanter og produceres uden brug af kemikalier, og de blev oprindeligt skabt til at være beregnet til babyer, men firmaet har siden lanceringen udvidet sortimentet til at gælde alle aldre. Deres svampe er verdenskendte og de var de første til at lave svampe af Konjac, og de har til dato vundet over 36 internationale priser.

THE KONJAC SPONGE COMPANY x LITTLE PURPLE BOX

THE KONJAC SPONGE COMPANY x LITTLE PURPLE BOX

FACIAL PUFF SPONGE WITH GREEN TEA

Cruelty free, 100% naturlig, vegansk, bionedbrydelig, fri for farvestoffer og parfume.  

Svampen er lavet af naturlige fibre fra den asiatiske kartoffelplante Amorphophallus Konjac, der har vist sig at indeholde en masse sunde ingredienser. Med denne Konjac Sponge bliver din hud renset i dybden og du får en sund og frisk glød fordi svampen stimulerer blodgennemstrømningen og styrker væksten af nye hudceller. Svampen indeholder ekstrakt fra grøn te, som har et naturligt højt indhold af antioxidanter, som har en cellebeskyttende funktion. Ekstraktet beskytter også huden mod de skadelige virkninger fra frie radikaler, samt blødgør og forbedrer hudens elasticitet.

Anvend morgen og aften. Du kan bruge svampen alene eller tilsætte et renseprodukt, men brug mindre end normalt. Skyl svampen grundigt og pres det overskydende vand ud. Massér huden nænsomt med cirkulære bevægelser – også øjenområdet.