fbpx

The Vintage Cosmetic Company

The Vintage Cosmetic Company er et britisk beauty brand der startede i 2011. De laver innovativt beauty tilbehør af høj kvalitet, som for eksempel denne shampoo brush,  som er designet til at forenkle din makeup-, hudpleje- og baderutine. Deres produkter kommer i fin indpakning som er inspireret af 1940’erne og 1950’erne, og de er efterhånden blevet kendt verden over for deres nostalgiske og feminine produkter.

Udover shampoo børsten laver The Vintage Cosmetics Company også andre produkter, som for eksempel face roller, badehætter, øjenmasker, pudebetræk og toilettasker. Alle deres produkter er lavet i det karakteristiske vintage look.  

THE VINTAGE COSMETIC COMPANY x LITTE PURPLE BOX

THE VINTAGE COSMETIC COMPANY x LITTE PURPLE BOX

SHAMPOO BRUSH

Cruelty free og lavet af silikone.

Den geniale og smarte shampoo brush gør det nemmere at fordele shampoo og balsam i håret, mens du masserer hovedbunden. Brug shampoo børsten som kam, når håret skylles fri af sæberester, så du reducerer skæl, arp og tør hovedbund. Shampoo børsten fungerer også som hovedbundsmassager, da den effektivt stimulerer blodcirkulationen, når du masserer blidt med cirkulerende bevægelser.

Shampoo børsten kan med fordel bruges både i badekarret eller bruseren. Efter du har påført shampoo, masserer du blidt hovedbunden med cirkulære bevægelser.